http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

KISAH BENAR - bersalin dalam tandas!

By 12:02:00 AM , ,

KISAH BENAR - bersalin dalam tandas!


KISAH BENAR - bersalin dalam tandas!



Untuk pengetahuan anda, Nurul Iman Anna Hentry tu kakak ipar saya. Dah beberapa tahun masuk Islam. Dan beliau sekarang mengandung dan kandungannya sudah mencecah 9 bulan lebih. Tunggu masa je anak pertama keluar. Moga semuanya berjalan lancar proses bersalin beliau. Amin. Doakan ye! :D

Pengajaran untuk cerita ini ialah dalam perkahwinan ni yang penting ialah redha suami terhadap isterinya. Kerana syurga isteri terletak di bawah telapak kaki suami berbanding dengan suami, syurganya terletak di telapak kaki ibu. Jadi, wanita yang sudah berkahwin tu untuk mendapat keberkatan dalam hidup kena lah dapat redha suami ye. hehehe. 

Sekian, yang baik datang dari Allah :)

Wassalam :)

You Might Also Like

3 comments

  1. Noted. Redha isteri terletak pada suami.

    ReplyDelete
  2. Keredhaan suami menjamin kebahagiaan rumah tangga...hehhehe

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...mudahnya bersalin...

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.