http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Pencarian Bloglist & Review Blog Ogos Disember 2015

By 10:19:00 PM ,

Bismillah..


Assalamualaikum..


Sebelum Bulan Ogos menjelma dalam kurang 24 jam lagi :P , Yaya nak cari 10 orang Blogger bertuah untuk menjadi Bloglist Yaya sepanjang bulan Ogos - Disember . Btw , 10 orang blogger dijadikan Bloglist selama satu bulan .

Pencarian Bloglist & Review Blog Ogos Disember 2015


Kelebihan jadi Bloglist Yaya 
  • Blog anda akan di Review pada hujung bulan
  • 1X Blogger bertuah akan mendapat hadiah istimewa 

Syarat-2 :
  • Follow blog Yaya (Optional)
  • Buat satu entry Pencarian Bloglist & Review Blog Ogos - Disember 2015
  • Tinggalkan komen URL blog anda

Due Date :

Bila list kat bawah ni dah penuh :)


August 2015 :


2. Aina.Alia : http://ainaalia5775.blogspot.com

3. Jiakreatifelt : http://www.jiakreatifelt.com

4. The Only Way I Sharing My Story : http://myupdatestory2u.blogspot.com

5. Cerita Vitamin Wawa : http://vitaminwawa.blogspot.com

6. Mastura Aziz : http://strawberrysgurls.blogspot.com

7. The Dark Horse : http://shafuhann-smab.blogspot.com

8. Jom Bercontest : http://jombercontest.blogspot.com

9. Assalamualaikum : http://myemosaid.blogspot.com

10. Princess Comey : http://princesskechikk.blogspot.com


September 2015 :

1. Ini Laman Belog Saya : http://inilamanbelogsaya.blogspot.com

2. Lyalee : http://lyalee.blogspot.com

3. Zszailaaa : http://notefromtheslave.blogspot.com

4. Zaleha Awaluddin : http://providenetwork.com

5. Fatin Liyana : http://yumikumiko92.blogspot.com

6. Cik Candy : http://cikcandysour.blogspot.com

7. Kak Gojes : http://www.kakgojes.com

8. Ida Hariyanti : http://aenoyou.blogspot.com

9. Ms. Kejupenyet : http://akukaudansesuatu.blogspot.com

10. CikNa : http://cikna136.blogspot.com


October 2015 :


1. Syazwina Samsudin : http://nursyazwinas.blogspot.com

2. Fatin Annis : http://misshainanis.blogspot.com

3. Nieyl : http://seindahcerita.blogspot.com

4. Uncle Pudgy Daddy : http://www.zukidin.com

5. Eintan Nurfuzie : http://www.nurfuzie.com

6. Misya : http://www.aimisyahirah.com

7. Aeinna Musa : http://www.aeinnamusa.com

8. Liyana Kirana : http://kiranasyah.blogspot.com

9. Syahidah Fadilah : http://www.syahidahfadilah.com

10. Clovershoney : http://clovershoney.blogspot.com


November 2015 :


1. Ruqaiyah Amanina : http://www.naniena.com

2. Fiy Ya : http://nampakjiwaterbang.blogspot.com

3. Miss Joan : http://bellthering.blogspot.com

4. Syaidah Seha : http://cahayakukasih.blogspot.com

5. Sihasyaa VII : http://diarisenjaa.blogspot.com

6. Maisarah Humaira : http://www.maisarahsidi.com

7. Una : http://kisahsigadisleo.blogspot.com

8. Iyraa Cariyno : http://iyraacariyno.blogspot.com

9. Riana Littlecuties : http://rianalittlecuties.blogspot.com

10. Siti Farhahnis : http://theaniss.blogspot.com


December 2015 :


1. Mrs A : http://mrsablogstori.blogspot.com

2. Fatin Nadia : http://ateynteyn.blogspot.com

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.


You Might Also Like

3 comments

  1. blog kc nak gak ke... kan dah ramai review haritu... heheh

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi join pencarian bloglist Yaya :)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.