http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

RINDU LAH KAT KAU !

By 11:15:00 PM


Abang kesayangan sedang kursus kat Melaka nun. Kat kem terendak Sungai Udang sana nun. 

Ye abang saya ni tentera. Ehemm ..hensem tak? Tapi maaf lah diaa sudah berpunya. Hahaha.

Namanya Sufyan At-Tsauri Bin Mar Ramli :)



brother sister




brother sister


Dia selama kursus ni tak boleh nak berhubung pun. So, i rindu lah kat youuu. Okay bye tu je nak habaq hikhikhik

Stay strong alang. Love you #muahcikeddd



You Might Also Like

8 comments

  1. hahahahahha... sayang sudah berpunya. ciss :P

    rapat KC ngan alang KC kan. oh sebab tu ke sedih2 ni

    ReplyDelete
  2. cecececeeee~ dalam hati bertaman-taman..

    ReplyDelete
  3. macam mana eh nak sebut nama dia tu.. hehehehe

    ReplyDelete
  4. tengok gaya rambut dh tau.. tentera atau polis.. ahahahah

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.