http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Segmen "AKU PUNYA BELOG ENGKAU YANG PANAS" by OmbakBergigi

By 9:49:00 PM

Segmen "AKU PUNYA BELOG ENGKAU YANG PANAS" by OmbakBergigi



Segmen "AKU PUNYA BELOG ENGKAU YANG PANAS" by OmbakBergigi
*Klik Gambar Untuk Join*


Jom Join "Segmen' AKU PUNYA BELOG ENGKAU YANG PANAS' by OmbakBergigi. " .Kali ni korang wajib beri satu kritikan sama ada negative atau positive kepada belog OmbakBergigi. Kerana kritikan korang begitu begitu berharga. Jadi~ Apa hadiahnya? Apa syarat-syaratnya? sila klik gambar di atas untuk ke entri Segmen. :)

Kena jawab soalan cik ombak bergigi ni. Kena bagi kritikan dekat blog diaa. Walawehh hehe. Okay lah meh saya bagi komen ikhlas ni :

Belog OmbakBergigi ni saya nak tanya sikit... mana ombak nya? Hahaha. Okay maaf buat lawak hambar sikit dik :p Blog OmbakBergigi makin cantik,kemas dan teratur jika nak dibandingkan dengan wajah belog yang lepas. Gabungan warna yang menarik dan tak jemu mata memandang. Tulisan belog pun sesuai dan jelas untuk dibaca. Semua kira lawa lah! Tapi! Tapiii tapii. Saya rasa saya lebih prefer guna komen blogger daripada komen g+ yang OmbakBergigi sedang guna tu. Kerana lebih mudah dan tidak loading untuk orang komen. Jangan sedih-sedih, jom baca tutorial yang sayidahnapisah.com ada buat ni.. TUTORIAL TUKARKAN KOMEN Google+ KEPADA KOMEN Blogger (klik SINI). Itu sahaja. Kipidap don gibappp! :D


Jom Support Wahai Kawan-Kawan Blogger :)


You Might Also Like

4 comments

  1. Sempat lg promote tutorial dia...haha...gud luck kc..nnti kak zati join jgk..hehe

    ReplyDelete
  2. Hi, terima kasih join segmen om dan kritik belog om. In shaa Allah om akan perbaiki lagi. Ini senarai peserta :

    http://ombakbergigis.blogspot.com/2015/08/senarai-peserta-segmen-aku-punya-belog.html

    ReplyDelete
  3. Haiii..Singgah sebentar bersama kit kat..Ahahaha..

    Dari Segmen Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/08/aku-punya-belog-engkau-yang-panas-by.html

    Semoga Berjaya..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.