http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

SEMUA DEMAM KUIZ VONVON.ME

By 12:48:00 PM

SEMUA DEMAM KUIZ DI VONVON.ME 


Dari semalam semua dah terjebak dengan kuiz kuiz di www.vonvon.me ni. Bila skrol di home facebook, merata orang post tentang keputusan kuiz di vonvon.me. Bukan sahaja di facebook, demam vonvon.me ni juga tersebar di telegram. Macam-macam ada.


SEMUA DEMAM KUIZ DI VONVON.ME

Yang paling famousss dan selalu orang post di facebook ialah "Apakah yang Coogle katakan tentang anda?"


SEMUA DEMAM KUIZ DI VONVON.ME

Lagi satu yang sangat ramai orang buat kuiz ni. "Siapakah bakal pasangan anda ?"


SEMUA DEMAM KUIZ DI VONVON.ME

Tapi untuk sesiapa yang dah kahwin ke, tak payah la nak test kot hahaha.

Bila ditengok dekat vonvon.me ni. Kuiz "Siapakah sahabat sejati anda?" yang paling mendapat perhatian dan ramai yang cuba. Sebanyak 844,096 orang yang telah mengambil kuiz ni. Mengalah kan dua kuiz di atas ni.


SEMUA DEMAM KUIZ DI VONVON.ME


Tetapi yang palinggg menarik perhatian saya ialahhh kuiz "Anda dominan otak kiri atau kanan?"


SEMUA DEMAM KUIZ DI VONVON.ME


Haaa ada 6 soalan yang diajukan. Suruh kita pilih mana satu ni. Mana satu tu. Saya pun buat laa. Dan keputusannnyaaaa.. Jeng jeng jenggggg~~~

SEMUA DEMAM KUIZ DI VONVON.ME



Perghhhhh saya memang otak kiri. Budak matematik kannn hehehe. 

Jadi, anda pula bagaimana? :)


You Might Also Like

7 comments

  1. nnti nk buat jgk la. hehehe

    jom join program ni sebelum terlambattt

    http://emyyyyemyyyy.blogspot.com/2015/08/lumayan-jom-daftar-program-affilate.html

    ReplyDelete
  2. ituelah..penuh wall fb yong tgk org main quiz ni..tp yong blm try lg main

    ReplyDelete
  3. Saya budak Linguistik, so?

    Kiri la kan! Hahaha.

    ReplyDelete
  4. Terjebak jugak dengan kuiz ni...main tp x semua publish..biar lah rahsia...hahaha

    ReplyDelete
  5. yup.. memang tgh demam game ni.. best2 game dia.. yuyu antara org yg terjebak. heehe

    ReplyDelete
  6. oh patutlah amek matematik :P

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.