1st GiveAway by Ciktaman

by - September 04, 2015


Assalamualaikum dan hai :)

Sepanjang bulan September ni, cktmn nak buat satu segmen untuk korang semua..

1st GiveAway by Ciktaman


1st GiveAway by Ciktaman

Ok syarat penyertaan senang je!

1. Mesti follow @ like

* Blog - ciktaman + nuff click 
* Instagram - ctctraudhah | molekgilo

2. Buat satu entri [copy coding yang diberi] dan komen

pasal blog ciktaman tak lebih 15 patah perkataan..


3. Tinggalkan URL entry korang pada post ini sahaja. *link pada chatbox tak dikira



4. Tempoh GA adalah bermula 1 September sehingga 30 September 2015''






** Untuk lihat senarai peserta kat SINI

*** Untuk lihat senarai hadiah kat SINI

***Pemenang akan dipilih sepenuhnya daripada cktmn




--------------------------------------------------------------------------------------------------

Ehem komen tentang blog ciktaman : kemas, cantik, teratur, header yang menenangkan. Kalau boleh tulisan biarlah dibesarkan sedikit. senang nak baca.

Fuh cukup 15 patah perkataan :p


You May Also Like

4 comments

  1. terima kasihhh sebab sudi join.. dan terima kasih juga atas komen tuu.. Hihi :) gudluck..

    ReplyDelete
  2. Good Luck My dear!

    www.azlindaalin.com

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p