http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

1st GiveAway by Ciktaman

By 12:25:00 PM ,



Assalamualaikum dan hai :)

Sepanjang bulan September ni, cktmn nak buat satu segmen untuk korang semua..

1st GiveAway by Ciktaman


1st GiveAway by Ciktaman

Ok syarat penyertaan senang je!

1. Mesti follow @ like

* Blog - ciktaman + nuff click 
* Instagram - ctctraudhah | molekgilo

2. Buat satu entri [copy coding yang diberi] dan komen

pasal blog ciktaman tak lebih 15 patah perkataan..


3. Tinggalkan URL entry korang pada post ini sahaja. *link pada chatbox tak dikira



4. Tempoh GA adalah bermula 1 September sehingga 30 September 2015''






** Untuk lihat senarai peserta kat SINI

*** Untuk lihat senarai hadiah kat SINI

***Pemenang akan dipilih sepenuhnya daripada cktmn




--------------------------------------------------------------------------------------------------

Ehem komen tentang blog ciktaman : kemas, cantik, teratur, header yang menenangkan. Kalau boleh tulisan biarlah dibesarkan sedikit. senang nak baca.

Fuh cukup 15 patah perkataan :p


You Might Also Like

4 comments

  1. terima kasihhh sebab sudi join.. dan terima kasih juga atas komen tuu.. Hihi :) gudluck..

    ReplyDelete
  2. Good Luck My dear!

    www.azlindaalin.com

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.