http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

dah total agent 10 orang affiliate tudung SIMPLEHIJAB!

By 12:00:00 PM , , ,

dah total agent 10 orang affiliate tudung SIMPLEHIJAB!


dah total agent 10 orang affiliate tudung simplehijab
KLIK BANNER UNTUK JOIN!

Selama beberapa minggu dah mendaftar secara percuma dengan affiliate tudung SIMPLEHIJAB, berjaya dapatkan 10 agent~! Alhamdulillahh! Dapat lah lebih komisen kalau ada banyak agent bawah kita nanti.

Dulu mula-mula join tak tahu pasal agent-agent ni. Dalam kepala semasa daftar affiliate tudung SIMPLEHIJAB ni, hanya nak duit masuk melalui komisen dengan setiap jualan nanti. Tapi tiba-tiba, eh terperasan dekat dashboard akaun tu, di bawah sekali ada total referral agent. Mula-mula tu tengok 0 agent. Eh pelik agent apa pulak ni ye.

Lepas tu, ada la tengok beberapa blogger dan kawan di UPM pun ada post pasal affiliate tudung SIMPLEHIJAB ni. Oh lepastu terfikir nak klik pada Promotion Tips di akaun affiliate saya tu. Ada keluar benda ni :

Pernahkah anda terfikir untuk memulakan perniagaan tudung tetapi kekurangan modal dan kepakaran? Tak mengapa. Jom sertai program affiliate tudung SIMPLEHIJAB dan berpeluang menjana pendapatan sampingan setiap sebulan. Daftar sekarang melalui link berikut:
http://simplehijab.co/?id=dehi
Apakah keistimewaan yang dibawakan oleh sistem affiliate kami ini adalah:
1. Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.
2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.
3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.
4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.
5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 10% bagi setiap pembelian (bergantung kepada jenis tudung) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.
6. Tiada had tempoh yang ditetapkan untuk penerimaan komisen bermaksud anda akan tetap menerima komisen selagi mana SIMPLEHIJAB beroperasi.
Apa yang lebih menarik lagi?
1. Anda boleh meningkatkan lagi komisen anda dengan cara mengajak lebih ramai rakan-rakan anda untuk menjadi Affiliate Agent kami dengan menggunakan Unique URL atau link yang disediakan di ruangan dashboard akaun anda.
2. Contoh: Anda mengajak si A untuk menjadi agent. Maka anda akan mendapat komisen sehingga 5% (bergantung kepada jenis tudung) sekiranya si A membawa pelanggan untuk membeli di SIMPLEHIJAB. Sekiranya si A mengajak si B menjadi agent, anda tidak akan memperoleh sebarang komisen sekiranya si B membawa pelanggan untuk membeli di SIMPLEHIJAB.

Tengok pada no 2 last sekali tu. Ohhh boleh ajak orang jadi agent dan boleh dapat komisen melalui agent tu! Ohhh baru faham sekarang ni. Jadi, mula dengan kefahaman tentang agent tu, saya mulalah up entri pasal affiliate tudung SIMPLEHIJAB ni dan apa kebaikan dia melalui facebook, blog, twitter dan baru-baru ni poromosi melalui whatsapp group. Hehehe. Antara entri saya di blog berkaitan affiliate tudung SIMPLEHIJAB :


1) Jana pendapatan bulanan dengan affiliate tudung SIMPLEHIJAB


2) buat duit online dengan affiliate tudung SIMPLEHIJAB


3) MENJANA PENDAPATAN SETIAP BULAN DENGAN SIMPLEHIJAB!


4) TERIMA KOMISEN SETIAP BULAN DENGAN AFFILIATE TUDUNG SIMPLEHIJAB


Haaa rasa berminat tak nak join? Anda pun boleh dapat komisen dan dapatkan agent seperti saya tau! Syaratnya mula-mula kena daftar jadi agent affiliate tudung SIMPLEHIJAB. Mudah je dan secara percuma sahaja! Daftar di 


*klik salah satu link di atas untuk mendaftar

Okay itu sahaja. Affiliate tudung SIMPLEHIJAB ni memberi keuntungan pada masa akan datang inshaaAllah walaupun sekarang ni tak nampak lagi hasilnya kerana belum dilancarkan lagi SIMPLEHIJAB ni. Pertengahan Bulan September baru lah dilancarkan. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit ye tak? Hehehehe.

Okay daa~wassalam :)

You Might Also Like

3 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.