http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

De Fam - #SUPERGIRLS

By 12:00:00 AM ,

De Fam - #SUPERGIRLS 

credit : www.igspin.com




               


Nota : Mula-mula dulu dengar ingatnyaa lagu Korea. Sebab rap dia macam style Korea. Bila tengok video official dia pun aura tarian dia tu macam Korea sikit-sikit. Rapper tu rap memang sedap. Lancar dan jelas. Macam Iggy Azalea dan Nicki Minaj je gaya rap. Lirik lagu ni pun not bad. Tentang kekuatan wanita yearghhh! Hehehe.

Tarian mereka best dan nampak la mereka dah biasa menari. Tak kekok langsung. Bila disiasat mereka pernah jadi penari pada penyanyi yang beraksi di pentas. Patut laa. Suara tiga-tiga ahli De Fam ni memang terbukti sedap bila tengok Akustik Hotfm Supergirl di YouTube. LIVE pun suara sedap. Bagus bagus. Moga maju lah De Fam untuk negara. Gituw~

Lirik lagu ni mana? 

Pergi cari sendiri hahaa. Rap dia memang terbaekk!

Dan suka lirik yang ni :

Aku bukan yang duluYang terlalu mencubaKata apa kau mahuKita semua berbezaDon't need to worry bout the things they sayYou've got the power to stand up todayYang kau perlukan dalam kehidupan hanyalah kekuatanDengarkan akuJust take a look inside

Daa~ wassalam :)


You Might Also Like

5 comments

  1. Rasanya pernah masuk tv tapi tak ingat rangan apa..melodi,,galaksi or nasi lemak kopi o..

    ReplyDelete
  2. Artis malaysia ke ni...macam x pernah tgok pun

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.