http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Dr Lee, nak A !

By 3:27:00 PM ,

Laporan Latihan Industri(LI) dah siap! Ngee~Alhamdulillah. Rasa lega sangatt bila dah siap dan dah hantar kepada Dr Lee. Dah tak payah fikir apa-apa lagi dah pasal LI ! Hanya menunggu keputusan yang akan dikeluarkan ..hmm minggu ni juga rasanya. Wahhh minggu ni je. Sayidah, sila bersedia laa apa-apa keputusan yang dapat ye. Huwaaa.


laporan latihan industri


Dah berusaha sehabis mungkin, yang selebihnya kita berdoa dan bertawakal tu 'alallah :)

Tapiii kan. Nak je jerit.

Dr Leeeeeeeeeee, nak A!

Hehehehe. Moga-moga jeritan batinku itu sampai kepada Dr dan terus memberi markah A. *vvvvveeeranggaan* hehhee.

Ok daa~ wassalam :)


You Might Also Like

7 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.