GIVEAWAY 2nd ANNIVERSARY BLOG AKIF IMTIYAZ

by - September 07, 2015

GIVEAWAY 2nd ANNIVERSARY BLOG AKIF IMTIYAZ 


GIVEAWAY 2nd ANNIVERSARY BLOG AKIF IMTIYAZ
KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI 


- Hadiah yang bakal dimenangi oleh PEMENANG ialah baju baju yang ada kat page HALWA ATTIRE


- Pemenang UTAMA boleh pilih mana mana baju yang dia suka.

- 2 pemenang boleh pilih mana mana baju yang berharga RM100 ke bawah.

CONTOH BAJU YANG BAKAL DIMENANGI 


Halwa Attire

Halwa Attire


Halwa Attire

Halwa Attire


Cantik kan baju-baju Halwa Attire ni. Sangat feminine dan sopan. Sejuk mata memandang orang kata. 

HALWA ATTIRE ni apa benda sebenarnya? Ramai yang tak tahu kan kan?

HALWA ATTIRE ni ialah Stylish Maternity Attire. 


Mereka membantu para ibu yang mengandung untuk ANGGUN BERGAYA !

"Anggun bergaya walaupun mengandung". Itu lah kekuatan HALWA ATTIRE. 

MISI HALWA ATTIRE

adalah untuk membantu wanita diluar sana BERJIMAT dengan menyediakan pakaian yang BUKAN hanya boleh dipakai semasa MENGANDUNG tetapi juga BOLEH DIPAKAI selepas MELAHIRKAN anak"

VISI HALWA ATTIRE


adalah untuk membantu ibu-ibu tetap kelihatan cantik, anggun dan bergaya walaupun mengandung. Selain itu, mereka menyediakan pakaian mengandung yang stylish dan sesuai dengan suhu Malaysia.

Ingin ketahui koleksi baju yang anggun di HALWA ATTIRE? Boleh pergi ke facebook dan instagram HALWA ATTIRE!

facebook HALWA ATTIRE

facebook halwa attire


 instagram HALWA ATTIRE

instagram halwa attire


Menarik bukan HALWA ATTIRE? Harganya pun berpatutan. Apa lagi jom shopping di HALWA ATTIRE! Pasti memuaskan :D


You May Also Like

2 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p