http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

GIVEAWAY 2nd ANNIVERSARY BLOG AKIF IMTIYAZ

By 11:15:00 AM ,

GIVEAWAY 2nd ANNIVERSARY BLOG AKIF IMTIYAZ 


GIVEAWAY 2nd ANNIVERSARY BLOG AKIF IMTIYAZ
KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI 


- Hadiah yang bakal dimenangi oleh PEMENANG ialah baju baju yang ada kat page HALWA ATTIRE


- Pemenang UTAMA boleh pilih mana mana baju yang dia suka.

- 2 pemenang boleh pilih mana mana baju yang berharga RM100 ke bawah.

CONTOH BAJU YANG BAKAL DIMENANGI 


Halwa Attire

Halwa Attire


Halwa Attire

Halwa Attire


Cantik kan baju-baju Halwa Attire ni. Sangat feminine dan sopan. Sejuk mata memandang orang kata. 

HALWA ATTIRE ni apa benda sebenarnya? Ramai yang tak tahu kan kan?

HALWA ATTIRE ni ialah Stylish Maternity Attire. 


Mereka membantu para ibu yang mengandung untuk ANGGUN BERGAYA !

"Anggun bergaya walaupun mengandung". Itu lah kekuatan HALWA ATTIRE. 

MISI HALWA ATTIRE

adalah untuk membantu wanita diluar sana BERJIMAT dengan menyediakan pakaian yang BUKAN hanya boleh dipakai semasa MENGANDUNG tetapi juga BOLEH DIPAKAI selepas MELAHIRKAN anak"

VISI HALWA ATTIRE


adalah untuk membantu ibu-ibu tetap kelihatan cantik, anggun dan bergaya walaupun mengandung. Selain itu, mereka menyediakan pakaian mengandung yang stylish dan sesuai dengan suhu Malaysia.

Ingin ketahui koleksi baju yang anggun di HALWA ATTIRE? Boleh pergi ke facebook dan instagram HALWA ATTIRE!

facebook HALWA ATTIRE

facebook halwa attire


 instagram HALWA ATTIRE

instagram halwa attire


Menarik bukan HALWA ATTIRE? Harganya pun berpatutan. Apa lagi jom shopping di HALWA ATTIRE! Pasti memuaskan :D


You Might Also Like

2 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.