http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

GIVEAWAY RM200 BY MIKHAI.COM 2015

By 12:21:00 PM ,

GIVEAWAY RM200 BY MIKHAI.COM 2015


GIVEAWAY RM200 BY MIKHAI.COM 2015
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Pengalaman pertama saya semasa berblogging ialah semasa umur saya 17 tahun. Saya sibuk cari tutorial untuk memeriahkan blog saya dan selalu blogwalking ke banyak blog sebab tujuan utama saya buat blog ketika itu ialah untuk membolehkan saya komen di blog orang lain. :)

Saya akan tag 11 blogger yang bertuahh untuk menyertai GIVEAWAY RM200 BY MIKHAI.COM 2015! 














You Might Also Like

17 comments

  1. wahhh.. kena tag.... thanks...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #18. (^_^).

    Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2015/09/senarai-url-blog-18.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  2. TQ kaysie tag kaygiee...ok nak join la...

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya.. Thanks tag.. Insha Allah.. De kesempatan sy join ya..

    ReplyDelete
  4. Good luck adik..hehe...tag PC ye..alhamdulillah terima kasih..

    ReplyDelete
  5. goodluck.... saya pon join ga ni , hehehe. http://apple-crunchh.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete
  6. good luck!
    Terima Kasih join Pencarian bloglist nurfuzie.com #1..
    Jom BW peserta yang lain : Bloglist Nurfuzie.com

    ReplyDelete
  7. All the best Sayidah...tahnk tag Kak Mimie..InsyaAllah, ada masa nnti join :)

    ReplyDelete
  8. tq tag akk.. goodluck ye. In shaa Allah akan join jika tak bz.. :)

    ReplyDelete
  9. Mimi Singgah Sini..Dari Segmen Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html#.VhSdM-yqqko

    Semoga Berjaya Dapat Rm200 Tu..Ahahaha

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.