http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

menang Giveaway Mudahnya Nak Menang Hello Kitty di shehanzstudio.com

By 6:17:00 PM , ,

menang Giveaway Mudahnya Nak Menang Hello Kitty di shehanzstudio.com


menang Giveaway Mudahnya Nak Menang Hello Kitty di shehanzstudio.com


Yeayyy alhamdulillahh! Semalam mendapat tahu saya menang Giveaway Mudahnya Nak Menang Hello Kitty di shehanzstudio.com ni. Terima kasih YB Shehan dan para juri memilih saya sebagai pemenang. :D

Nak buat entri untuk join Giveaway Mudahnya Nak Menang Hello Kitty di shehanzstudio.com ni memang kena kerah otak sikit laaa. Bukan mudah kerana pemenang akan dinilai dari segi ke-kreatif-an seseorang tu membuat entri Giveaway ini. Dua hari juga la saya fikir nak buat apaaa laa dengan entri Giveaway Hello Kitty ni. Dah la saya tak kreatif orangnya. 

Nak tahu apa yang kreatif nya saya buat di entri Giveaway Mudahnya Nak Menang Hello Kitty di shehanzstudio.com ? Klik SINI !

Haaa cuba tengok. Mana yang part kreatif tu hehehe. Tak sabar-sabar nak tunggu hadiah sampai dari Kak Shehan nii :p

Okay daa~ wassalam :)


You Might Also Like

2 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.