http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

MENANG Simple Giveaway 2.0 by Izzati Amira !

By 10:00:00 AM ,

MENANG Simple Giveaway 2.0 by Izzati Amira !


MENANG Simple Giveaway 2.0 by Izzati Amira !
KLIK BANNER



Yeayy alhamdulillah menang Simple Giveaway 2.0 by Izzati Amira ni! Saya menang kategori Top Referral untuk Simple Giveaway 2.0 by Izzati Amira ni. 

Saya teka betul tau gambar yang Giveaway ni suruh teka! Kalkulator jawapan dia. Saya dah agak dah kalkulator sebab rupa dia macam biasa tengok. Mana tak nye. Saya kan budak kos matematik mestilah selalu picit picit kalkulator kan. So dah biasa dah tengok bentuk kalkulator tu #riak #bangga #syoksendiri hahahaha.

Tapi tak menang untuk kategori teka gambar dengan betul sebab saya bukan orang yang pertama teka gambar dengan betul. 

Nak tahu siapakah pemenang teka gambar yang betul dan juga pemenang Random untuk Simple Giveaway 2.0 by Izzati Amira ? Klik SINI !


MENANG Simple Giveaway 2.0 by Izzati Amira !
Hadiah yang bakal sampai ke rumah saya inshaaAllah :D




You Might Also Like

2 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.