http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

MENJANA PENDAPATAN SAMPINGAN SETIAP BULAN DENGAN SIMPLEHIJAB!

By 5:00:00 PM ,

MENJANA PENDAPATAN SAMPINGAN SETIAP BULAN DENGAN SIMPLEHIJAB!






Pernahkah anda terfikir untuk memulakan perniagaan tudung tetapi kekurangan modal dan kepakaran? 
Tak mengapa. Jom sertai program affiliate tudung SIMPLEHIJAB dan berpeluang menjana pendapatan sampingan setiap sebulan. Daftar sekarang melalui link berikut:

Apakah keistimewaan yang dibawakan oleh sistem affiliate kami ini adalah:

1. Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.

2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.


3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.


4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.


5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 10% bagi setiap pembelian (bergantung kepada jenis tudung) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.


6. Tiada had tempoh yang ditetapkan untuk penerimaan komisen bermaksud anda akan tetap menerima komisen selagi mana SIMPLEHIJAB beroperasi.

Mudah sahaja untuk mendaftar! Klik di http://simplehijab.co/?id=dehi !
Apa yang lebih menarik lagi?
1. Anda boleh meningkatkan lagi komisen anda dengan cara mengajak lebih ramai rakan-rakan anda untuk menjadi Affiliate Agent kami dengan menggunakan Unique URL atau link yang disediakan di ruangan dashboard akaun anda.

2. Contoh: Anda mengajak si A untuk menjadi agent. Maka anda akan mendapat komisen sehingga 5% (bergantung kepada jenis tudung) sekiranya si A membawa pelanggan untuk membeli di SIMPLEHIJAB. Sekiranya si A mengajak si B menjadi agent, anda tidak akan memperoleh sebarang komisen sekiranya si B membawa pelanggan untuk membeli di SIMPLEHIJAB.
Ganjaran yang sangat hebat bukan?!
Cepat klik http://simplehijab.co/?id=dehi untuk mendaftar dan guna peluang anda sebaik mungkin ! :D

ABOUT SIMPLEHIJAB

With over 1,100,000 Facebook page Likes and over 140,000 Instagram Followers, SIMPLEHIJAB is one of the leading online hijab stores in Malaysia. Founded in 2014, we have been serving customers from many countries.
BE OUR AGENT NOW & GRAB YOUR CHANCE TO EARN MONTHLY COMMISSION.
  1. Free registration.
  2. You don't need to keep stocks.
  3. You don't need to handle orders.
  4. All you do is just sharing URLs and earn comission.

Click http://simplehijab.co/?id=dehi to free register!

You Might Also Like

5 comments

  1. nampak menarik, tp x kenal la design simple hijab ni....

    ReplyDelete
  2. Woww, semudah tu.. Bg yg sedang mencari wang lebih, inilah masanya..

    ReplyDelete
  3. macam menarik je . sat gi nak usha ...

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.