http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

GIVEAWAY : NOVEL KESAYANGANS

By 2:45:00 PM ,

GIVEAWAY : NOVEL KESAYANGANS


GIVEAWAY : NOVEL KESAYANGANS
KLIK BANNER UNTUK JOIN


Wah wahhhhh Cik Hani ada buat GIVEAWAY : NOVEL KESAYANGANS. Nak bagi dua novel kesayangans beliau pada pemenang giveaway ni. 

Novelll! I loikeee novel. Very very like. *english hampeh*. Tak kisah novel tu novel cintan cintun ke atau novel Fixi. Sebenarnya saya lebih suka novel genre seram, misteri, physcho. Tapi ada masa feel nak baca novel cintan cintun tu ada. Conclusionnya saya layan je semua novel. Saya rasa novel saya dah baca sepanjang hidup adalah lebih 500buah. 

Ramai orang dah tahu saya ni kaki novel. Family pun tahu saya kaki novel. Kekadang dorang pun try baca novel sebab tengok saya suka sangat baca novel. 

Tapi saya jarangggg sangat beli novel. Semua yang novel saya baca adalah pinjam dari kawan-kawan/sedara-mara/kawan mak/kawan abang/jiran/kawan kepada kawan/sepupu kawan. Hhahahaha. Boleh kira dengan jari je berapa novel yang saya beli. Bukan taknak beli. Tapi saya tak ada duit yang cukup banyak lagi untuk beli novel. Hehehe. 

Jadi, dengan ada nya GIVEAWAY : NOVEL KESAYANGANS by Cik Hani ni boleh la saya miliki novel free sebab biasa pinjam orang je haha. 

Okay nak bebel panjang lagi sebenarnya tapi sedar ni entri giveaway bukan entri personal hahaha. Okayy thatsss alll.

Harap-harap la menang GIVEAWAY : NOVEL KESAYANGANS ni. Kbai. 


Antara entri review novel saya :











You Might Also Like

8 comments

  1. Good Luck
    (Cik sayidah sayang...awat banner tu tak boleh klik).

    ReplyDelete
  2. tak dapat link ke blog ga pun? ker sy punye ni roschaaakkkkk. hahahaa

    ReplyDelete
  3. Gud yea Sayidah... saya tag nama Sayidah di sini..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-hanis-masturina.html

    ReplyDelete
  4. Singgah bw peserta dan follow mne yg tak difollow lagi

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-novel-kesayangans.html

    ReplyDelete
  5. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  6. dtg dri GA yg sma http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/09/giveaway-novel-kesayangans.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.