http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Review Blog Ahkak Cantik merahussain.com

By 8:00:00 AM , ,

Review Blog merahussain.com

Merahussain.com telah memenangi hadiah Review Blog Mini Birthday Giveaway by Miminadam yang telah di-sponsor oleh saya. Dah lama sangat bertangguh nak review blog ahkak cantek ni. Hehehe maaf ye kak mera :p

Jom kita tengok Blog merahussain.com ni!

Review Blog merahussain.com

Simple je kan? Kemas teratur dan simple. Kata kak mera, header blog tak siap lagi hehe. Takpe, kita tunggu sama-sama ye kemunculan header kak mera yang gojes gedebabom! :D

Siapa cik empunya blog merahussain.com ni?

Review Blog merahussain.com


Nama diberi Siti Amerahaniza Binti Hussain. Bak kata kak mera nama dia tak panjang pun. 1 harakat je. Hahaha. Panggil je beliau Mera. Kalau taknak panggil dia dengan nama Mera dia taknak kawan haha. Umur ... erm ce teka berapa umur kak mera ni. Kalau nak tahu, klik SINI! Katanya dah boleh kahwin dah dengan umur sekarang ni. Tapi boyfren pun takde. Katanya lagi, sekarang biar la single-single dulu, market tinggi sikit. Hahaha. Adeh. Kelakar betul kak mera ni. Penat sengih-sengih baca About Me di blog beliau.

Kak mera ialah ahli Kelab Blogger Ben Ashaari(KBBA). Seorang blogger yang suka hunt food a.k.a memburu makanan. Kalau klik dekat Tab Menu Foof Hunter di blog merahussain.com, macam-macam tempat makanan dah kak mera dah terokai dan review. Jadi, kalau nak tahu tempat makanan yang menarik atau sedap, boleh la check it out dekat blog merahussain.com ni. Klik je SINI. Tak rugi punya! Di bawah ini antara tempat kak mera dah pernah pergi dan review :)

Review Blog merahussain.com
Ummiza Cafe


Review Blog merahussain.com
D'Laila Sup Power


Review Blog merahussain.com
Agehan Japanese Restaurant


Jika dilihat dari entri blog merahussain.com ni, kak mera mula berkecimpung dalam dunia blogging ini pada tahun 2011. Kalau dilihat entri dulu dan dibandingkan dengan entri sekarang, memang sangat berbeza dari segicara penulisan terutamanya. Penulisan sekarang lebih matang dan cara penyampaian lebih baik. Penggunaan kata-kata pun lebih bagus. 

Bagi saya, kak mera seorang blogger yang boleh dikatakan blogger yang bagus dan berani kerana telah menulis agak banyak Advertorial. Yela kalau nak bandingkan dengan saya, maksud Advertorial pun saya tak tahu, apatah lagi nak menulisnya haha.

Blog merahussain.com bagi saya simple, teratur, tak semak mata memandang which is bagus. Tapi kalau blog kak mera ada header, lagi bertambah cantik blog kak mera. Dan juga kalau kak mera banyakkan lagi entri kak mera pun best juga sebab saya suka baca entri kak mera yang sempoi dan tidak terlalu berat isinya. Lagi satu, lagi best kalau kak mera tambahkan atau banyakkan warna di dalam blog kak Mera. Mesti lagi meriah dan gojess gedevasss macam tu! Hehehe.

Okay itu sahaja review dari saya tentang blog merahussain.com. Jom singgah ke blog merahussain.com!





You Might Also Like

5 comments

  1. tenkiuu sponsor ! nanti nak buat giveaway bgtau kak min aehh ..

    ReplyDelete
  2. Cantik org nyaa.. Boleh pergi terjah yeahhh

    ReplyDelete
  3. Terima kasih yadik maniiisss... hehehe... alaaa, nnt akk cari boypren ea. Hahahah... terima ksh atas nasihat insyaaAllah nt akk improve kn blig nie. Tq sangat. Hehe

    ReplyDelete
  4. Halo salam kenal dari indonesia, cantik sangat yaa & hijabers lagi hihi

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.