http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Segmen JOM KENALI FOLLOWER ANDA by MawarAssufi

By 10:45:00 PM

Segmen JOM KENALI FOLLOWER ANDA by MawarAssufi


Segmen JOM KENALI FOLLOWER ANDA by MawarAssufi
KLIK BANNER UNTUK JOIN


Menetap (Negeri) : Negeri Sembilan. Jalan Sikamat. Taman Seremban Putra. 

Kerjaya/Study : Saya tengah study di UPM,Serdang sekarang. Dah final year dah. Senior gitu haha.

Sebab Anda Blogging : Sebab mula-mula dulu sebab nak komen blog orang haha. Lepastu, sebab nak join Giveaway blog. Sekarang ni, niat berblogging ialah nak beri info yang bermanfaat kepada orang ramai dan juga nak jana pendapatan (side income) hehehe.

Pernah Join Mana-Mana Blogger Club? : Pernah. Sekarang ni join satu blogger club yang saya sayangi hehe.

Nyatakan kelab tersebut : ExchangeFeedGroup (EFG)


You Might Also Like

10 comments

  1. salam, ouh final year, semoga berjaya menghabiskan study ! ^^

    ReplyDelete
  2. haha . kawan kawan kitaaa :)

    FInally, orang terakhir. kahkah!

    BTW, So far okay ke side income? Share la cikit tipss... hehe

    Jemput singgah rumah kawan baru .. :)

    http://naurahnawwarah.blogspot.my/2015/11/senarai-peserta-segmen-jom-kenali.html

    ReplyDelete
  3. Oh org Seremban ye..hihihi ;-)

    salam kenal

    semoga success dalam apa jua bidang dicuburi...ameen

    Salam, akak follow kamu jugak ye...

    oh belajar di UMP Gambang kan? akak org pahang tapi area Triang sahaja...salam kenal

    akak follow kamu k

    jemput ke laman akak k

    http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda.html

    jom ke blog akak ;-)

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan . Jemput singgah http://sarahamran.blogspot.my/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda-by.html

    ReplyDelete
  5. Hai, selamat berkenalan :D
    Jom singgah blog kita pulak ;)

    http://imahamdan.blogspot.com/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda-by.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.