ZyraRoxx's Mini Giveaway: Buasir Otak the Komik

by - December 02, 2015

ZyraRoxx's Mini Giveaway: Buasir Otak the Komik


ZyraRoxx's Mini Giveaway: Buasir Otak the Komik


Tarikh akhir penyertaan pada 2 Disember 2015 11:59 malam!

Pemilihan pemenang 100% berada di tangan penganjur dan katanya entri yang paling menarik akan dipilih. Okay seriusss seriuss tak tahu nak buat macam mana nak jadikan entri ni menarik haha. Bukan sebab aku tak menarik atau komik buasir otak ni tak menarik, tapi otak aku dah tepu dengan assignment dan FYP #alasan

ZyraRoxx's Mini Giveaway: Buasir Otak the Komik


ZyraRoxx's Mini Giveaway: Buasir Otak the Komik


Dan sebenarnya aku bukan lah peminat tegar komik. Peminat novel ada lah haha. Tapi tu bukan bermakna aku tak suka baca komik. Aku layan je semua jenis bahan bacaan. Bila tengok Buasir Otak the Komik ni macam best je. Sebab biasa juga baca beberapa keratan komik dekat page Facebook Buasir Otak. Boleh tahan sentapnya haha.

Haih kang bebel panjang, jadi tak menarik pulak, so mari kita sudahi entri kita dengan suratul 'Asr dan tasbih kafarah. Hehehe :)


You May Also Like

3 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p