http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

ZyraRoxx's Mini Giveaway: Buasir Otak the Komik

By 7:54:00 PM

ZyraRoxx's Mini Giveaway: Buasir Otak the Komik


ZyraRoxx's Mini Giveaway: Buasir Otak the Komik


Tarikh akhir penyertaan pada 2 Disember 2015 11:59 malam!

Pemilihan pemenang 100% berada di tangan penganjur dan katanya entri yang paling menarik akan dipilih. Okay seriusss seriuss tak tahu nak buat macam mana nak jadikan entri ni menarik haha. Bukan sebab aku tak menarik atau komik buasir otak ni tak menarik, tapi otak aku dah tepu dengan assignment dan FYP #alasan

ZyraRoxx's Mini Giveaway: Buasir Otak the Komik


ZyraRoxx's Mini Giveaway: Buasir Otak the Komik


Dan sebenarnya aku bukan lah peminat tegar komik. Peminat novel ada lah haha. Tapi tu bukan bermakna aku tak suka baca komik. Aku layan je semua jenis bahan bacaan. Bila tengok Buasir Otak the Komik ni macam best je. Sebab biasa juga baca beberapa keratan komik dekat page Facebook Buasir Otak. Boleh tahan sentapnya haha.

Haih kang bebel panjang, jadi tak menarik pulak, so mari kita sudahi entri kita dengan suratul 'Asr dan tasbih kafarah. Hehehe :)


You Might Also Like

3 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.