http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

NEW YEAR GIVEAWAY 2016 BY IZYAN ATHIRAH

By 10:55:00 PM

NEW YEAR GIVEAWAY 2016 BY IZYAN ATHIRAH


Assalamualaikum

NEW YEAR GIVEAWAY 2016 BY IZYAN ATHIRAH
Klik Sini Untuk Join
GIVEAWAY BERLANGSUNG DARI 6 / 1 / 2016 - 6 / 2 / 2016


NOTA TAMBAHAN :-
-HADIAH ADALAH RAHSIA (5 HADIAH YANG BERLAINAN) YANG AKAN DIBERIKAN KEPADA 5 PESERTA YANG BERTUAH.
NEW YEAR GIVEAWAY 2016 BY IZYAN ATHIRAH
-PEMILIHAN PEMENANG MENGGUNAKAN KAEDAH RANDOM.ORG SAHAJA.

-KURANG DARIPADA 20 PESERTA YAN AKAN MASUKKAN DALAM BLOGLIST SELAMA SATU BULAN DARI
 (9 / 2 / 16 - 9 / 3 / 16)


PENGUMUMAN PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 8 / 2 / 2016 (ISNIN)

Durian sedap makan sakan,
Banyak sangat nak habiskan tak larat,
Selamat hari lahir saya ucapkan,
Moga berbahagia dunia akhirat !

Jalan jalan tersepak batu,
Terpelanting jauh terkena kuda,
Umur berganjak ke duapulohsatu,
Takpe takpe muka maintain muda. (hehehhe..)

Blog izyan vogue dan lawo,
Bunga cun rasa nak serkap,
Teruskan berblogging ramai yang suko,
All the best kipidap dongibap !


You Might Also Like

5 comments

  1. Salammm haiiiii Rrai tqvm tak terhingga sudi join GA yan :D Yan terjah ni bukan nak nilai lagi entry / ucapan awak *taknak tengok lagi pun :P*Yan akan dtg kembali kali kedua untuk nilai entry / ucapan dalam link GA awak.Jadi boleh buat yang terbaik lagi ^^.Good luck ye :) Bawah ni senarai peserta GA,kalau ada tercicir atau terdouble link tlg cpt2 bagitaw kat yan ye ^^

    http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/01/update-senarai-peserta-new-year.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam haii yan. eh ni sayidah lah.bukan rrai!kahkahh. okay okayy jangan lupa nilai tauu ;)

      Delete
  2. Saya dtg lagi untuk membuat terjahan kali kedua hihi Pasni tak dak dh terjah entry tunggu saja keputusan pada 8/2 ^^

    P/S:Harap awak sudah mengikut syarat yang ditetapkan,Sila jujur ye,dah ikuti syarat alhamdulilah semoga ia dapat mengerat kan lagi silaturahim sesama kita :-)

    ReplyDelete
  3. Salam alaik, semoga ada rezeki kamu ,dari GA yang sama.
    http://rezekiituluas.blogspot.my/

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.