http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

New Year Giveaway by Honeyonnee.Com

By 1:01:00 PM

New Year Giveaway by Honeyonnee.Com 

New Year Giveaway by Honeyonnee.Com
klik SINI untuk join


shortstory
Aku & Perfume

Aku dan perfume berpisah ada. Aku sangat sangat jarang pakai perfume. Sebijik perfume pun aku takde. Kalau dapat hadiah perfume macam hari tu pun, aku bagi dekat umi. Umi suka perfume. Kalau nak bagi hadiah senang je kat umi, bagi perfume. Aku bukan tak suka perfume. Cuma. Aku bukan jenis yang rajin ada banyak-banyak benda nak guna ni. Haha. So, perfume kekadang aku guna umi punya je. Kalau guna pun, guna kat telekung. Soooo, lagi sekali, AKU DAN PERFUME BERPISAH ADA. 

Heehhe sekiann. 

You Might Also Like

2 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.