http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Segmen Awak Orang Mana?

By 1:10:00 AM

Segmen Awak Orang Mana?

Segmen Awak Orang Mana?
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Saya lahir di Ulu Kinta, Perak. Tetapi sejak baby sehingga umur 19 tahun, saya menetap di Pinggiran Batu Caves, Selangor. Selepas saya habis belajar di matrikulasi Selangor, saya berpindah ke Seremban. Seremban bahagian mana? Jalan Sikamat ! Haa kalau tak tahu kat mana, takpe hehe.

Soooo, saya Blogger From Seremban, Negeri Sembilan ! 

Memandangkan saya baru je hampir 3 tahun tinggal di Seremban, saya tak berapa familiar dengan tempat-tempat di Seremban atau Negeri Sembilan. Tambahan lagi, saya ni jenis terperuk dalam rumah sebab abi tak bagi keluar sangat hehe.

Sooooo, yang saya rasa best di Seremban / Negeri Sembilan ni (so far),

1. BLACK CANYON di Palm Mall, Seremban

Lokasi Black Canyon : Palm Mall Seremban, Lot G 37 (Tel 06765 6160)

Saya pergi Black Canyon ni dengan keluarga saya. Sedap memang sedap tapi harga dia pun sedap haha. Kalau sekali sekala datang sini atau nak merasa sekali seumur hidup makanan dekat sini, boleh la datang di Black Canyon ni. 

black canyon palm mall

cookies&cre

prawn fried rice


fusili chicken tomyam

salted fish fried rice

Haa nampak sedap kan sedap kan. Saya pun tertelan air liur ni sebab update entri ni tengah malam haha lapar weh !

Oh kalau nak tahu full review atau harga/nama makanan-makanan di atas ni, boleh klik entri penuh Black Canyon saya di SINI.

2. Kuih Sagu di Bazar Ramadhan Seremban

Okayy ni saya tak tipu tau. Kuih sagu di Bazar Ramdhan Seremban ni memang sangat special dan sangat sedap ! Tak tahu la resepi luar biasa apa yang makcik ni gunakan. Tapi rasa dia bila dimakan semasa sejuk umphhhhh sodap gilos ! Rasa dia lain sangat dengan yang kakak dan jiran saya buat tau. Semua rasa santan, gula melaka, dan sagu nya semuanya sebati !

kuih sagu

Oh saya ada juga tulis entri berkaitan Kuih Sagu ni, kalau nak baca jom klik SINI !

3. Banana Boat di Port Dickson

banana boat port dickson

Tarikh tamat segmen : 22 Januari 2016 ! 

Saya nak warna banner saya ( Blogger From Seremban, Negeri Sembilan ) warna pink (E69FCE) + coklat (ACA271) boleh tak ? Mix giituu~ Hahaha. Atau kalau tak boleh mix, salah satu warna coklat / pink. Terima kasih Rrai! :)




You Might Also Like

3 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.