http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

FIRST MINI GIVEAWAY BY MIMIEBELLA91

By 10:00:00 PM

FIRST MINI GIVEAWAY BY MIMIEBELLA91

WELCOME EVERYBODY

Hello everyone, okay today I nak buat my first mini giveaway for u all.
Alhamdulillah rezeki yang Allah s.w.t bagi kat I sebelum nih, I niat nak share ngan u all so terbitnya this giveaway. Sebab apa I nak share ngan u all this perfume??? Perfume nih perfume favorite I makna kata kat sini sharing is caring...hahhahah..

Okay, one more thing I nak hadiahkan my fellas for their feedback to myblog based on my rules in this giveaway. 

All to my friend sudi2 la support my GA yang hanya kecil pemberian nya tapi besar maknanya buat blogger baru seperti saya.

Sekiranya, penyertaan melebihi apa yang saya jangkakan akan ada surprise for u all.



Syarat :-

Follow Blog mimiebella91


Follow Blog Dibawah:




Follow Page Dibawah:








Follow Instagram Dibawah:




Senaraikan blog saya dalam Bloglist



Buat satu Entry bertajuk "FIRST MINI GIVEAWAY BY MIMIEBELLA91"

Share Tips Bagaimana anda memilih perfume yang sesuai dengan diri anda?
Minimum 150 patah perkataan.


Tinggalkan Link entry anda di ruangan komen



  • dah submit entry boleh rujuk senarai peserta bertuah


  • 2 orang pemenang dipilih berdasarkan entry bertajuk"FIRST MINI GIVEAWAY BY MIMIEBELLA91"


  • semua peserta akan dimasukkan dalam bloglist saya


  • pastikan anda ikut rules dengan tepat tanpa tercicir, Nsyallah Adorable perfume menjadi milik anda


  • Segment ini akan berlangsung pada 22 January 2016 hingga 28 February 2016


  • Tips Bagaimana Saya Memilih Perfume Yang Sesuai Dengan Diri Saya

    Okay saya berlaku jujur sekarang ni ye boleh ke? Hehe. Saya tiada perfume. Saya tak pakai perfume. Saya tak pernah beli perfume untuk diri sendiri. Saya nak pergi mana-mana, saya tak pakai perfume. Saya pernah ambil sikit-sikit je kawan saya punya atau time nak solat, umi saya akan calitkan sedikit perfume pada telekung saya. Umi pesan kalau nak sembahyang kena wangi. Nak ngadap Allah, kena wangi. Haa selain dari tu memang saya tak sentuh dan tak pakai perfume. Haa jangan tak percaya pula. Sila percaya. Jadi, untuk jawab soalan ni sangat susah sebenarnya. Sebab saya tak pakai perfume haha.

    Tapi kalau lah ye. Kalau lah saya nak beli perfume, saya akan cari bau perfume yang lembut dan tidak terlalu kuat baunya. Kan ada sesetengah perfume yang bau dia menyengat lubang hidung. Haa tu memang tak sesuai dengan hidung saya ni. Saya lebih suka bau yang lembut. Dari segi sesuai ke tak dengan kulit saya, saya jenis yang tak alah pada apa-apa. So, apa-apa perfume tidak menjadikan kulit saya ruam ke apa. 

    Tapi saya memang tak pernah beli perfume! Hahaha so saya memang tak reti nak jawab soalan ni. Kalau saya join Giveaway yang ada hadiah perfume pun, sebab niat saya nak beri hadiah pada umi saya. Umi saya suka perfume hehe. 

    Okay itu sahaja. Maaf kalau tak menjawab soalan dan tak menepati syarat ke apa ye :P

    You Might Also Like

    0 comments

    Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

    DISCLAIMER

    [PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

    [PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

    Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

    Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.