Giveaway 2016 TAHUN IMPIAN KITA by Mawar Assufi

by - February 14, 2016

Giveaway 2016 TAHUN IMPIAN KITA by Mawar Assufi

Giveaway 2016 TAHUN IMPIAN KITA by Mawar Assufi
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Impian tahun 2016 yang saya nak capai ye?


1) Dapat 4 flat pointer sem 8!

For your information, saya final year student UPM. And also final sem for this outcoming 22Feb16. Saya target nak dapat pointer 4.0 final sem ni! So, saya ambik extra tiga subjek bahasa yang senang untuk menaikkan pointer keseluruhan saya - Arab, Myanmar & Thailand. Selain itu saya ambik subjek matematik satu dengan Final Year Project (FYP).

2) Kurus kurus kempis

Ni impian sepanjang hidup saya hahaha. Sebab saya jenis yang suka makan. Lepastu makan. Ermm lepastu makan lagi. As a more simple word - selera besar. Haha. So, saya ambil inisiatif exercise setiap hari, minum teh hijau, kekadang minum air lemon, minum aloe vera gel. Tapi exercise tu kekadang malas gak nak buat. Kuikuikui

3) More success in blogging-world

Saya sangat mengimpikan blog saya ni menjadi rujukan ramai orang. Memang saya tak nafikan saya suka kalau trafik blog saya tinggi tapi saya lebih puas hati sebab blog saya memberi manfaat pada orang lain. Walaupun job untuk blog takde, tapi saya suka bila tengok setiap hari ada je benda dan info orang nak cari dalam blog saya. Saya suka bila orang komen dekat entri saya "nice sharing, keep it up" atau "terima kasih sangat untuk info ini, dah lama saya cari jawapan nya". Bagi saya, ianya satu penghargaan buat saya bila entri di dalam blog saya ni menambah pengetahuan orang lain. So, saya berazam nak buat entri-entri yang bagus pada tahun 2016 ni hehe.

4) Nak Adsense ada dalam blog!

Okay dari dulu tau saya minta AdSense ni. Tapi tak approve-approve. Baru-baru ni je bila saya minta tolong dari yang expert, Google Adsense memberi email yang cukup positif. InshaaALLAH lagi beberapa step akan AdSense tempek iklan dia kat blog den amin!

.....

OK tu jelah ekk Mawar Assufi hehe. Kang bagitau panjang-panjang tak direalisasikan, buat segan jee hehe.

Btw, doakan saya :D


Semoga berjaya!

You May Also Like

3 comments

  1. Assalamualaikum.

    Terimakasih saya ucapkan kerana sudi join sama Giveaway Tahun Impian Ini.
    Saya hargai penyertaan awak. Tapi, saya akan datang semula jumpaa awak tauu :D Untuk bacaa impian awak semula.. Hehee

    Apa-apa pun All The Best. Tazabar rasanya nak Spread The Love .. See you again .. :) Jemput singgah untuk cek nama awak ya di sini :

    http://mawarassufi.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-giveaway-2016-tahun.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum ..

    Terimakasih dan Tahniah atas penyertaan :)
    Saya doakan semoga impian awak tercapai . Paling utama saya doakan semoga awak kaya dan berjaya di dunia mahupun di akhirah .. Jangan lupa untuk terus submit doa pada Allah supaya dipermudahkan urusan mencapai impian ya. :D

    Esok tengok senarai pemenang ya. Mana tahu bertuah :)

    Saya doakan ya . In Shaa Allah :)

    Salam sayang,
    Mawar Assufi

    ReplyDelete
  3. GOOD LUCK.. :)

    singgah tengah hari, jemput join segmen wawa..")

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p