http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Model Muslimah Adiela Ridzuan Bakal Isteri Hafiz Hamidun

By 3:01:00 PM , ,

Model Muslimah Adiela Ridzuan Bakal Isteri Hafiz Hamidun

Okay mesti ramai yang kecewa bila dapat tahu Hafiz Hamidun (HH) telah berjumpa dengan kekasih hati nya dan bercadang untuk menikah secepat yang mungkin. Ohooo saya bukan mereka cerita ye nii. Bukan ambik dekat cerita-cerita murahan ke apa. Saya ada jumpa satu temubual antara wartawan Berita Harian dengan Hafiz Hamidun sendiri yang bertanyakan status antara beliau dengan Adiela Ridzuan.

Model Muslimah Adiela Ridzuan Bakal Isteri Hafiz Hamidun
Di YouTube Berita Harian Online


Model Muslimah Adiela Ridzuan Bakal Isteri Hafiz Hamidun
Bakal Isteri Hafiz Hamidun

Jom follow sikit jawapan-jawapan Hafiz Hamidun tersebut!

………Saya rasa mungkin sekarang ni baru betul-betul matang dan sebenarnya terbuka dan bertemu dengan orang yang tepat. Itu yang sebenarnya


Kali ni nampaknya saya cari sendiri. Macam dulu tanya kawan –yang mana, kenal ke tak, ada tak, tahu tak orang tu orang ni.. Tapi sebenarnya Tuhan nak saya cari sendiri, tengok dengan mata kita sendiri, hati kita sendiri.....


….Saya bukannya mencari seorang yang terlalu hebat. Saya Cuma nak Allah temukan kepada orang yang boleh menerima saya dan saya boleh terima dia tanpa menerima banyak masalah.


Kali ni kerana mudahnya keserasian tu, saya tak nak membuang masa, saya terus bagitahu yang ‘okay saya akan lead perhubungan ni sampai kepada perkahwinan inshaaAllah’.

Kalau boleh secepat mungkin. Tapi saya kena terima pandangan family dia. Tapi bagi saya, inshaaAllah kita buat di tahun 2016.

Saya hopefully boleh langsungkan sebelum puasa lah.

Saya dah kenal dia lama. Tapi yang betul-betul ni ermm probably masa raya Haji. So lebih kurang sebulan, dua bulan lah.

Mengikut sumber Berita Harian, model muslimah yang bernama Adiela Ridzuan yang telah menjadi pilihan hati Hafiz Hamidun. Kata sesetengah orang, lagu Jodoh Berdua nyanyian Hafiz Hamidun ni ditujukan buat Adiela Ridzuan. Haaa tapi kesahihannya wallahua’lam~

Jom tengok siapa yang bertuah menjadi bakal isteri HH ni! Saya stalk instagram kak Diela jap ye semalam! Hhehehe

Model Muslimah Adiela Ridzuan Bakal Isteri Hafiz Hamidun
Adiela Ridzuan di kota Mekah

Model Muslimah Adiela Ridzuan Bakal Isteri Hafiz Hamidun
Gaya santai Adiela Ridzuan

Model Muslimah Adiela Ridzuan Bakal Isteri Hafiz Hamidun
Photoshoot

Model Muslimah Adiela Ridzuan Bakal Isteri Hafiz Hamidun
Model muslimah

Model Muslimah Adiela Ridzuan Bakal Isteri Hafiz Hamidun
Iras-iras Taylor Swift dalam gambar ni

Model Muslimah Adiela Ridzuan Bakal Isteri Hafiz Hamidun
Special Deal March

Model Muslimah Adiela Ridzuan Bakal Isteri Hafiz Hamidun
Lesung pipit mahaii kak Diela

Model Muslimah Adiela Ridzuan Bakal Isteri Hafiz Hamidun
Kata kak Diela gaya macam pengawas sekolah haha

Model Muslimah Adiela Ridzuan Bakal Isteri Hafiz Hamidun
Soooo beautiful!

Model Muslimah Adiela Ridzuan Bakal Isteri Hafiz Hamidun
Teaser Le Pique Nique 2.5

Model Muslimah Adiela Ridzuan Bakal Isteri Hafiz Hamidun
Tiup gambar sendiri ye kak Diela hehe

Model Muslimah Adiela Ridzuan Bakal Isteri Hafiz Hamidun
Sleeping beauty katanya :P

Model Muslimah Adiela Ridzuan Bakal Isteri Hafiz Hamidun
Dalamnya lesung pipit diaaa !

Model Muslimah Adiela Ridzuan Bakal Isteri Hafiz Hamidun
Jubah cantik

Model Muslimah Adiela Ridzuan Bakal Isteri Hafiz Hamidun
Sebahagian keluarga Adiela Ridzuan

Model Muslimah Adiela Ridzuan Bakal Isteri Hafiz Hamidun
Simple make up lagi meyerlahkan wajah kak Diela :)

Model Muslimah Adiela Ridzuan Bakal Isteri Hafiz Hamidun
Ayunya bakal isteri Hafiz Hamidun ni omo!

Model Muslimah Adiela Ridzuan Bakal Isteri Hafiz Hamidun
Macam patung~ lawa~

Model Muslimah Adiela Ridzuan Bakal Isteri Hafiz Hamidun
Jatuh hati lagi tengok lesung pipit akak nii ~

Model Muslimah Adiela Ridzuan Bakal Isteri Hafiz Hamidun
Cheerleader versi Muslimah yee ye

Model Muslimah Adiela Ridzuan Bakal Isteri Hafiz Hamidun
Lagi sekali muka macam Taylor Swift

Model Muslimah Adiela Ridzuan Bakal Isteri Hafiz Hamidun
Ni iras-iras Neelofa pun ada kan hehe

Model Muslimah Adiela Ridzuan Bakal Isteri Hafiz Hamidun
#2015bestnine Adiela Ridzuan

Model Muslimah Adiela Ridzuan Bakal Isteri Hafiz Hamidun
Adiela versi skema katanya hehe

Model Muslimah Adiela Ridzuan Bakal Isteri Hafiz Hamidun
Kelebihan jadi model ni boleh jenjalan ke luar Negara :P
Lawanya lahaiii Adiela Ridzuan ni. Indah sungguh ciptaan Tuhan ni :D Penat lah jeles sebab cantik sangat hahaha. 


Apa-apa pun Alhamdulillah! Semoga Allah permudahkan urusan Hafiz Hamidun dan juga Adiela Ridzuan. Yelah kan sorang artis, sorang lagi model muslimah. Sama padan, sama segak. Mesti akan aada ramai mulut-mulut atau kata-kata yang kurang enak a.k.a haters yang akan merosakkan hubungan mereka. By the way, tak sabar-sabar nak tengok Hafiz Hamidun dan Adiela bersama-sama buat press conference mengumumkan perkahwinan mereka hehe. Dua-dua ada lesung pipit haihh jeles jeles. Nak sikit lesung pipit boleh? Haha.

*gambar tidak di-crop semasa screenshot bagi mengekalkan originality gituuu~ #jangankecamsaya

Marilah kita mendoakan yang baik-baik untuk Hafiz Hamidun dan Adiela Ridzuan amin :)

You Might Also Like

4 comments

  1. memang cantik dan ayu..sopan santun..soft spoken.. haishhh..bertuah masing2 kan

    ReplyDelete
  2. amin..amin..amin....kita sama sama doakan ya...

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.