http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Segmen Bersama Leya Yeolly

By 11:30:00 PM

Segmen Bersama Leya Yeolly


KLIK BANNER UNTUK JOIN
Tarik tamat segmen akan diumumkan bila-bila masa saja. So jom pantas pantas join !

Saya nak Leya edit template blog saya ni secara percuma sebab saya sangat la tak mahir bab-bab tukar template ni. Mungkin tukar template pandai tapi nak bagi cun tu adehhh dah lah bukan seorang yang tak kreatif apatah lagi tak terer bab bab coding moding ni. Lagipun kan, saya teringin nak cuba template saya bertemakan denim template. Sebab ada pernah seseorang komen kat blog saya bahawa blog saya ni sesuai sangat kalau buat denim template and saya tak tahu pun macam mana denim template ni. So, saya nak sangat sangattt orang edit template saya ni bagi cun kedebabomm hehe.

Okay lastly, saya tag si amateur hiker dan si ukhti Nurliyana :)

You Might Also Like

2 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.