Segmen Bersama Leya Yeolly

by - February 11, 2016

Segmen Bersama Leya Yeolly


KLIK BANNER UNTUK JOIN
Tarik tamat segmen akan diumumkan bila-bila masa saja. So jom pantas pantas join !

Saya nak Leya edit template blog saya ni secara percuma sebab saya sangat la tak mahir bab-bab tukar template ni. Mungkin tukar template pandai tapi nak bagi cun tu adehhh dah lah bukan seorang yang tak kreatif apatah lagi tak terer bab bab coding moding ni. Lagipun kan, saya teringin nak cuba template saya bertemakan denim template. Sebab ada pernah seseorang komen kat blog saya bahawa blog saya ni sesuai sangat kalau buat denim template and saya tak tahu pun macam mana denim template ni. So, saya nak sangat sangattt orang edit template saya ni bagi cun kedebabomm hehe.

Okay lastly, saya tag si amateur hiker dan si ukhti Nurliyana :)

You May Also Like

2 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p