http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST 2016 BERSAMA KIMMIE

By 11:00:00 PM

SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST 2016 BERSAMA KIMMIE

SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST 2016 BERSAMA KIMMIE
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Assalamualaikum semua.

Kimmie dalam proses untuk dapatkan senarai terbaru blog. Jadi bila Kimmie nak blog walking senang sikit kan. Untuk membolehkan kitaaa semua masuk dalam bloglist Kimmiesenang saja. Kitaaa semua cuma perlu ikut langkah dibawah:

1) Tolong 'LIKE' page facebook . Klik je Like button tu, senang kan.

2) Follow salah satu daripada berikut:
  • Twitter (@kimmie2713)
  • Instagram (@rose_zha)
  • Google +
  • Google Friend Connect
3) Buat satu entri dengan tajuk "SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST 2016 BERSAMA   KIMMIE". Jangan lupa letak banner di atas dalam entri kitaaa nanti.


Lepas tu, tinggalkan link entri kitaa dalam ruangan komen Kimmie ya. Boleh Kimmie pergi melawat pulak blog kitaaa nanti.

Tempoh segmen ini dari 1 Februari 2016 hingga 29 Februari 2016

Kimmie akan pilih 20 blog berdasarkan entri kitaa yang menarik. Blog ini akan Kimmie masukkan dalam bloglist Kimmie.

Sekian terima kasih.

Semoga berjaya semuaaa! :)

You Might Also Like

4 comments

  1. blogwalking sini^^ jom join my first giveaway^^
    http://cityzooliecar.blogspot.de/2016/02/1-giveaway-braunschweig.html

    ReplyDelete
  2. Oii Oii . hehe. Awak, selamat bersegmen. Nak join jugak boleh? ^^

    ReplyDelete
  3. terima kasih sudi join segmen saya :)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.