Search This Blog

Loading...

EFG FEEDS


wordless wednesday : KEK OREO CHEESE & RED VELVET CHEESE

By 2:01:00 PM ,

KEK OREO CHEESE & RED VELVET CHEESE

Sejak dua menjak ni saya suka sangat makan kek. Yelaa niat nak support kawan berniaga hehee. #konon

KEK OREO CHEESE & RED VELVET CHEESE
Oreo Cheese Cake

KEK OREO CHEESE & RED VELVET CHEESE
Kek Oreo Cheese yang berharga RM5.50

KEK OREO CHEESE & RED VELVET CHEESE
Seriuss rasa nya sedap!

KEK OREO CHEESE & RED VELVET CHEESE
Yummy yummy!

KEK OREO CHEESE & RED VELVET CHEESE
Kek Red Velvet Cheese

KEK OREO CHEESE & RED VELVET CHEESE
Red Velvet Cheese Cake RM4.00
Tapi dapat diskaun - RM2.00

KEK OREO CHEESE & RED VELVET CHEESE
Tak berapa gemar red velvet tapi nak mencuba hehe

You Might Also Like

5 comments

  1. bagusnya dpat kwan mcm ni. support kawan berniaga. hehe semoga dimurhkan rezeki

    ReplyDelete
  2. salam fuh main cheese cheese terlir jugak, moga murah rezeki

    ReplyDelete
  3. nape red velvet tak nampak red...?
    hehehehhee.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan kan kak ain? kc mula-mula beli ingatnya chocolate. tapi bila bukak rasa and tengok warna dia macam bukan chocolate, kc rasa red velvet hehe

      Delete
  4. Baru hari tu makan kek cheese oreo. kalo makan banyak cepat muak

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahsuperb@ymail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.