http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Segmen Bloglist Kataubaid.com Mac 2016

By 10:06:00 PM

Segmen Bloglist Kataubaid.com Mac 2016

Blog Kataubaid.com sedang mencari 5 blog untuk di senaraikan dalam Bloglist Mac dan April 2016 . Untuk menyertai segmen bloglist kataubaid.com , boleh ikut cara-caranya seperti di bawah :

1. Follow Blog kataubaid.com
2. Like page -- > kataubaid .
3. Copy Coding di bawah ini dan pastekan di blog anda dan publish.
4. Pastekan Url entri anda di ruangan komen .
5. Selesai.

5 blog akan di pilih untuk menjadi bloglist kataubaid.com untuk bulan Mac dan April 2016 . Tarikh penyertaan bermula dari 10 Mac -12 Mac 2016 sahaja . Semoga dengan adanya blog korang dalam bloglist kataubaid.com dapat membantu menambah traffic blog anda setiap hari .

Jemput join ya !

sekian.

You Might Also Like

6 comments

  1. alamak...dah lepas...boleh join lagi ke ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya dah tak boleh. tapi visit la blog di atas kot-kot beliau extend tarikh penyertaan :)

      Delete

  2. Assalamualaikum , ubai nak ucapkan terima kasih sebab sudi join segmen ubai kali ini . jasa korang amat di hargai.Dekat bawah ni korang boleh tengok siapa yang menang untuk segmen bloglist ini ya. terima kasih dan maaf sebab lambat BW ke blog anda .:)

    Searai peserta - http://www.kataubaid.com/2016/03/senarai-peserta-segmen-bloglist.html

    Senarai Pemenang- http://www.kataubaid.com/2016/03/pemenang-segmen-bloglist-kataubaidcom.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. Singgah blogwalking daripada segmen yang sama..

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/segmen-bloglist-kataubaidcom-mac-2016.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.