http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500

By 8:00:00 AM


Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Blogger Utara adalah satu komuniti yang mengumpulkan blogger yang berada di utara semenanjung seperti Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak. Ahli Blogger Utara terkini adalah seramai 20 blogger dan sebahagian daripada blogger ini merupakan penaja kepada Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini . Blogger tersebut adalah 


Bersempena pencapaian 1000 liker di Page Blogger Utara di facebook, beberapa blogger dibawah komuniti ini bersetuju menjadi sponsar sebagai penghargaan kepada sesiapa yang bertuah dengan menyertai Giveaway ini. Hadiah adalah berbentuk wang tunai untuk 20 pemenang bertuah. 

Hadiah Utama : RM100 x 1 Pemenang (Top Referral)
Hadiah Kedua : RM 50 x 4 Pemenang (Random)
Hadiah Ketiga : RM 20 x 5 Pemenang (Random)
Hadiah Saguhati : RM 10 x 10 Pemenang (Random)

Marilah memeriahkan giveaway kami yang bermula 
1 April sehingga 14 April 2016 
dengan klik link di bawah ini

You Might Also Like

19 comments

  1. wow..bestnya hadiah..akak nak join jugak la

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana sudi turut serta dalam Giveaway Blogger Utara. Semoga berjaya 😀

    ReplyDelete
  3. salam , terima kasih sudi join GA Blogger Utara , semoga berjaya . ^_^

    ReplyDelete
  4. As,salam.Bonda singgah dari GA y sama.gudluck;)

    ReplyDelete
  5. Mia join jugak GA ni, goodluck fren! :D

    ReplyDelete
  6. singgah dari contest yg sama http://spitoutkata.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    good luck =)

    ReplyDelete
  7. good luck

    https://riverstonegirl.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500_7.html

    ReplyDelete
  8. Hai..Hai Tuan Tanah..Ehekkk..Singgah sini jln2..Dari GA yg sama..

    http://mimirheem.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    Semoga berjaya..

    ReplyDelete
  9. SINGGAH DARI SEGMEN YANG SAMA ~ http://jmbelog.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    SINGGAH SINI JUGA YA ~ http://jmbelog.blogspot.my/2016/04/segmen-jom-singgah-jmbelog.html

    ReplyDelete
  10. Singgah daripada giveaway yang sama

    Good Luck!!

    http://cintahawaa.blogspot.com/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  11. blogwalking from the same GA..all the best :)

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  12. Singgah blogwalking sini dan semoga berjaya ^^

    ReplyDelete
  13. Hai.. Baru sempat nak blogwalking.. All the best yee

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  14. Blogwalking dari GA yang sama....jemput tengok video anak mommy main bola kesayangan dia https://youtu.be/xj41T-Q4NE8 Lepastu minta like sekali..kalau rajin tinggallah jejak sekali yer..terima kasih…

    ReplyDelete
  15. baru sempat nak jenjalan jenguk2 geng!
    apa khabar ? :)



    JOM TENGOK LEBIH 100 BARANG2 KECANTIKAN DENGAN HARGA YG MURAH DAN PASTINYA ORIGINAL !
    https://www.facebook.com/produkkecantikanMG/posts/1726936100868945:0

    JANA PENDAPATAN PASIF DENGAN BLOG ANDA
    http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/01/jana-pendapatan-pasif-dengan-afflifycom.html

    TOLONG INFORM SAMA ADA ANDA BOLEH BUKA ATAU TAK BLOG MG :)
    http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/03/minta-tolong-inform-jika-anda-tak-boleh.html

    ReplyDelete
  16. Salam ziarah dari segmen yang sama:

    http://www.mariafirdz.com/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    SEMOGA BERJAYA :)

    ReplyDelete
  17. Terima kasih sudi join,

    Yui salah seorang sponsor dalam GA ini
    Good luck ya !

    Salam kenal.

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.