Nizar Faez Photographer Wedding, Convocation, Event, Potraiture, Family & Group Yang Berbakat!

by - April 06, 2016

Nizar Faez Photographer Wedding, Convocation, Event, Potraiture, Family & Group Yang Berbakat!

Nizar Faez yang berumur 23 tahun telah menjadi photographer selama 4 tahun. Beliau mengambil kerja juru gambar untuk majlis perkahwinan, convocation, majlis-majlis tertentu, potraiture, keluarga dan group. Tapi kerja sebagai photographer ni hanya part time sahaja. 

Walaupun 23 tahun umurnya, tapi jangan pandang enteng dengan kebolehan dan bakat Nizar dalam bidang fotografi ni. Mana taknya, dalam usia muda ni, beliau sudahpun menubuhkan studio sendiri, Nizar Faez Studio pada Tahun 2012.

Gambar yang diambil oleh Nizar sangat cantikk tau! Kualiti gambar nya sangatt tinggi dan baik! Tak percaya? Jom ushar hasil kerja beliau yang sangat kreatif ni..

Nizar Faez Photographer Wedding, Convocation, Event, Potraiture, Family & Group Yang Berbakat


Nizar Faez Photographer Wedding, Convocation, Event, Potraiture, Family & Group Yang Berbakat

Nizar Faez Photographer Wedding, Convocation, Event, Potraiture, Family & Group Yang Berbakat

Nizar Faez Photographer Wedding, Convocation, Event, Potraiture, Family & Group Yang Berbakat

Nizar Faez Photographer Wedding, Convocation, Event, Potraiture, Family & Group Yang Berbakat

Nizar Faez Photographer Wedding, Convocation, Event, Potraiture, Family & Group Yang Berbakat

Nizar Faez Photographer Wedding, Convocation, Event, Potraiture, Family & Group Yang Berbakat

Nizar Faez Photographer Wedding, Convocation, Event, Potraiture, Family & Group Yang Berbakat

Nizar Faez Photographer Wedding, Convocation, Event, Potraiture, Family & Group Yang Berbakat
Nizar Faez Photographer Wedding, Convocation, Event, Potraiture, Family & Group Yang Berbakat
Haa cantik kan kan? Kalau nak tengok lebih lagi hasil kerja beliau, boleh pergi jenguk di Facebook Page beliau - Nizar Faez Studio.

Erm.. Rasanya nanti ... wedding saya nanti kan... nak Nizar sponsor jadi photographer lah hahaha. #berangan 

Wedding Packages 2016 Nizar Faez Studio

Nizar Faez Photographer Wedding, Convocation, Event, Potraiture, Family & Group Yang Berbakat

Maklumat lanjut/berminat untuk ambil Nizar sebagai photographer event anda, boleh hubungi beliau di mana-mana medium di bawah :

Nizar Faez Photographer Wedding, Convocation, Event, Potraiture, Family & Group Yang Berbakat
Contact Juru Gambar Nizar Faez

You May Also Like

0 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p