http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Nizar Faez Photographer Wedding, Convocation, Event, Potraiture, Family & Group Yang Berbakat!

By 11:41:00 PM ,

Nizar Faez Photographer Wedding, Convocation, Event, Potraiture, Family & Group Yang Berbakat!

Nizar Faez yang berumur 23 tahun telah menjadi photographer selama 4 tahun. Beliau mengambil kerja juru gambar untuk majlis perkahwinan, convocation, majlis-majlis tertentu, potraiture, keluarga dan group. Tapi kerja sebagai photographer ni hanya part time sahaja. 

Walaupun 23 tahun umurnya, tapi jangan pandang enteng dengan kebolehan dan bakat Nizar dalam bidang fotografi ni. Mana taknya, dalam usia muda ni, beliau sudahpun menubuhkan studio sendiri, Nizar Faez Studio pada Tahun 2012.

Gambar yang diambil oleh Nizar sangat cantikk tau! Kualiti gambar nya sangatt tinggi dan baik! Tak percaya? Jom ushar hasil kerja beliau yang sangat kreatif ni..

Nizar Faez Photographer Wedding, Convocation, Event, Potraiture, Family & Group Yang Berbakat


Nizar Faez Photographer Wedding, Convocation, Event, Potraiture, Family & Group Yang Berbakat

Nizar Faez Photographer Wedding, Convocation, Event, Potraiture, Family & Group Yang Berbakat

Nizar Faez Photographer Wedding, Convocation, Event, Potraiture, Family & Group Yang Berbakat

Nizar Faez Photographer Wedding, Convocation, Event, Potraiture, Family & Group Yang Berbakat

Nizar Faez Photographer Wedding, Convocation, Event, Potraiture, Family & Group Yang Berbakat

Nizar Faez Photographer Wedding, Convocation, Event, Potraiture, Family & Group Yang Berbakat

Nizar Faez Photographer Wedding, Convocation, Event, Potraiture, Family & Group Yang Berbakat

Nizar Faez Photographer Wedding, Convocation, Event, Potraiture, Family & Group Yang Berbakat
Nizar Faez Photographer Wedding, Convocation, Event, Potraiture, Family & Group Yang Berbakat
Haa cantik kan kan? Kalau nak tengok lebih lagi hasil kerja beliau, boleh pergi jenguk di Facebook Page beliau - Nizar Faez Studio.

Erm.. Rasanya nanti ... wedding saya nanti kan... nak Nizar sponsor jadi photographer lah hahaha. #berangan 

Wedding Packages 2016 Nizar Faez Studio

Nizar Faez Photographer Wedding, Convocation, Event, Potraiture, Family & Group Yang Berbakat

Maklumat lanjut/berminat untuk ambil Nizar sebagai photographer event anda, boleh hubungi beliau di mana-mana medium di bawah :

Nizar Faez Photographer Wedding, Convocation, Event, Potraiture, Family & Group Yang Berbakat
Contact Juru Gambar Nizar Faez

You Might Also Like

0 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.