http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Servis Dan Kualiti Instant Photobooth Kotak Lensa Terbaik!

By 8:00:00 AM ,

Servis Dan Kualiti Instant Photobooth Kotak Lensa Terbaik!

Apa menda Kotak Lensa ni?

  • instant photobooth di Malaysia
  • it will be really great jika ada Phptobooth ni di majlis-majlis perkahwinan, gathering, reunion, perayaan, acara atau sambutan apa apa pun.

Servis Dan Kualiti Instant Photobooth Kotak Lensa Terbaik
Kotak Lensa Instant Photobooth Malaysia


Apa yang menarik sangat dengan Kotak Lensa?

1. Servis yang diberikan oleh Kotak Lensa sangat TIP TOP!

2. Sangat profesional dan pantas dalam melakukan kerja.

3. Photo strips yang customize 
  • boleh reka design, logo, tagline, hastag sendiri.

4. Teknologi TERKINI! 
  • photobooth Kotak Lensa berfungsi menggunakan perisian premium; disokong oleh Intel i3 processor, 4GB RAM & SSD. 
  • pendek kata, ianya adalah super fast!
5. Full HD Touch Screen
  • 22 inci full HD multi touch screen monitor.
6. DSLR Camera
  • Kotak Lensa hanya menggunakan DSLR Camera untuk menghasilkan gambar yang berkualiti tinggi!
7. Props & Backdrops yang Funky
  • pakej Kotak Lensa sekali dengan funky props yang pelbagai.
  • pelanggan boleh pilih mana satu backdrop yang Kotak Lensa tawarkan atau nak guna backdrop sendiri pun boleh.
8. Dapat Soft Copy di dalam USB Flash Drive
  • semuaaaaaa gambar yang diambil nanti pada akhirnya, Kotak Lensa akan beri dalam bentuk soft copy.
9. Instant Prints
  • photostrips yang dipilih oleh pelanggan akan di-print oleh printer Kotak Lensa selepas 7 saat gambar diambil. Cepat gilos kan!
10. Unlimited Prints
  • haa dah lah boleh dapat terus photostrips, lepas tu boleh print berapa banyak pun kita nak. Sebab ianya TIADA LIMIT!
11. Kualiti print yang tinggi
  • Kotak Lensa hanya menggunakan premium high-resolution dye-sublimation printer yang menghasilkan gambar bermutu tinggi.
  • tambahan lagi, lapisan photostrips tu akan di laminate kan untuk menghalang daripada pudar, cap jari dan air.
Apakah pakej yang Kotak Lensa sediakan?

1. Photostrips

set yang ditawarkan - A,B,C,D

  • harga untuk pakej photostrips ni boleh lihat gambar di bawah
kelas harga - basic, standard, premium

2. Photo 3Up


set yang ditawarkan - A,B,C,D

  • harga untuk pakej photo 3Up boleh lihat gambar di bawah
kelas harga - basic, standard, premium
3. Photo Cube

satu set sahaja yang ditawarkan 

  • harga untuk pakej photo cube boleh lihat gambar di bawah
kelas harga - basic, standard, premium
4. Photo Full

set yang ditawarkan - A,B,C,D

set yang ditawarkan - E,F,G,H

kelas harga - basic, standard, premium

5. Custom

  • boleh request design sendiri nak macam mana di website Kotak Lensa.

Macam mana nak hubungi Kotak Lensa jika nak buat tempahan atau ada maklumat lanjut nak tanya?

1. Boleh isi Contact Form di website Kotak Lensa
2. Telephone (whatsapp/call/sms) : 019-900 1191 (Klang Valley), 012-579 7955 (Ipoh)
3. Email : smile@kotaklensa.com
4. Website : kotaklensa.com
5. Facebook : www.facebook.com/kotaklensa
6. Instagram : www.instagram.com/kotaklensa/


Servis Dan Kualiti Instant Photobooth Kotak Lensa Terbaik
Set up

Servis Dan Kualiti Instant Photobooth Kotak Lensa Terbaik
Semasa event dijalankan


Saya review puji lebih-lebih Kotak Lensa ni.. boleh percaya keeee?

Boleh laaa. Haha. Saya bukan puji melambung suka suka & omong kosong je tau. Memang terbukti servis Kotak Lensa sangat bagus dan pantas, profesional, crew pekerja dia yang mesra alam, gambar yang dihasilkan sangat cantik dan berkualiti tinggi, dan lagi seronok bila boleh tangkap berapa banyak yang kita nakkkkk selama tempoh kita dah bayar tu!

Tak percaya gambar diorang ni lawa? Okay saya beri sedikit gambar time 1st EFG Gathering 19 Mac haritu. Nak tunjuk kat uollss yang memang gambar dia jelas dan lawa bak hangg.

Servis Dan Kualiti Instant Photobooth Kotak Lensa Terbaik
Blogger PCLnazleedotcom dan isteri

Keluarga blogger Wayne Harraz

Blogger Bonde Zaidalifah dan anak kesayangan, Fatin

Blogger Eny Abdullah dan suami

Servis Dan Kualiti Instant Photobooth Kotak Lensa Terbaik
Blogger Papaglamz.com

Servis Dan Kualiti Instant Photobooth Kotak Lensa Terbaik
blogger inanihazwani.com, masturadin.com, irrayyan.com & amysyeera.com

Servis Dan Kualiti Instant Photobooth Kotak Lensa Terbaik
Keluarga Blogger Azlinda Alin

Servis Dan Kualiti Instant Photobooth Kotak Lensa Terbaik
Turut serta blogger yanieyusuf.com & kanvaskehidupanku.blogspot.my & housewifearts.blogspot.my

Servis Dan Kualiti Instant Photobooth Kotak Lensa Terbaik
Pengihbur suasana blogger dramaticuniq.com

Servis Dan Kualiti Instant Photobooth Kotak Lensa Terbaik
Tidak terkecuali blogger lifeofsyura.blogspot.com

Haaa percaya tak percaya tak? So.. lepas ni kalau perlukan photobooth ke, sila lah guna khidmat Kotak Lensa yang ohsem ni! :D

You Might Also Like

0 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.