http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Kenapa Saya Suka Dimasukkan Ke Dalam Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan?

By 6:28:00 PM

Blogger terkenal, sifu Hasrul Hassan telah melancarkan satu segmen Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan dua hari yang lepas. Haaa ada 5 syarat yang harus dipatuhi untuk menyertai segmen Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan ini. Nak tahu apa dia? Klik SINI!

Kenapa Saya Suka Dimasukkan Ke Dalam Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan?


Kenapa Saya Suka Dimasukkan Ke Dalam Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan?
Print Screen blog Hasrul Hassan
Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan
Senang je jawapan bagi soalan ni. Sebabnya…saya suka abang Hasrul Hassan. Eh! Maksud saya..saya minat, kagum dan hormat dengan blogger bernama Hasrul Hassan yang juga idola saya dalam dunia blog. Hehe. Makanya, bila dah beliau buka peluang yang jarang-jarang ni, tersangat suka dan berbesar hati lah saya untuk grab peluang ni. Bak kata pepatah, kecil tapak tangan, nyiru saya tadahkan. Yela kot-kot ada rezeki blog saya terpilih untuk dimasukkan ke dalam bloglist idola saya sendiri kannn. :)

You Might Also Like

5 comments

  1. yaya dah join..hihihi...done follow sini jugak ;)

    http://www.yayacendana.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    ReplyDelete
  2. Assalamulaikum.. datang dari segmen sama http://cikash.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.