http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Giveaway Spicy Ramen Challenge by Bajuwarnacoklat & Sponsor

By 10:26:00 AM

Wah wah wahhhh! Inilah peluangku inilah peluangku! Inilah peluangku untuk merasai menikmati spicy ramen yang dah lama den mengidam ni! Hahaha. Dah lama dah cari ramen ni tapi tak jumpa jumpa arghh! So, dengan sukacitanya saya join Giveaway Spicy Ramen Challenge by Bajuwarnacoklat & Sponsor ni. Tamat pada 2 Jun 2016. So, korang yang tak join lagi, jom jom join. Ada 11 pemenang yang akan dipilih secara randomn untuk memenangi  Giveaway Spicy Ramen Challenge by Bajuwarnacoklat & Sponsor ni. Harap harap la saya terpilih amin amin amin. Haa sila amin kan sekali dengan saya hehe.

Giveaway Spicy Ramen Challenge by Bajuwarnacoklat & Sponsor

 Giveaway Spicy Ramen Challenge by Bajuwarnacoklat & Sponsor
KLIK BANNER UNTUK JOIN
Giveaway Spicy Ramen Challenge by Bajuwarnacoklat & Sponsor

Saya tag dua orang blogger : Perdu Cinta & Zatie Suhaide

You Might Also Like

3 comments

  1. Wah..kalau dapat hadiah tu..hihi..kena belanja cik akak makan sekali nie

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.