http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Dato' Lee Chong Wei meraih pingat Perak badminton final perseorangan Rio 2016

By 10:36:00 PM ,

*meraung tepi sofa* Huwaaaaaaaa~! Hahaha. Fuh fuh tarik nafasss. Lepas nafasss. Pheww~ Hmm..alhamdulillah Malaysia mendapat tempat kedua di game final perseorangan Olimpik Game Rio 2016. Alhamdulillah syukur. Dan berbangga dengan Dato' Lee Chong Wei meraih pingat Perak. Tapi tapii tapii nak sedih juga Malaysia tak menang dan tumpas dengan Chen Long. Boleh tak? Huwaaaaaa~

Dato' Lee Chong Wei meraih pingat Perak badminton final perseorangan Rio 2016

Dato' Lee Chong meraih pingat Perak badminton final perseorangan Rio 2016
Dato' Lee Chong Wei meraih pingat Perak badminton final perseorangan Rio 2016
Bermain dengan dua pusingan, Chen Long mengalahkan Chong Wei dengan mata 21-18. Fuhhh rasa nak berhenti jantung tengok last-last tu (sebenarnya sepanjang perlawanan rasa nak tergolek golek berdebar). Tahniah Lee Chong Wei! Nampak selepas game tadi, Lee Chong Wei nampak kecewa, mungkin teringat kesilapan yang beliau buat yang sangat sangattt GRRR di net tadi. Sobsob. 

Takpe Dato' Lee Chong Wei.. jangan sedihhh, jangan frust.. Nanti kami sedih juga. Sobsob. Yang penting, Lee Chong Wei fight sampai ke akhir. Dah buat yang terbaik. We are proud of you Dato' Lee Chong Wei!


You Might Also Like

5 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.