http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM

By 9:38:00 PM

Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM

Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM
Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM
Giveaway ini berlangsung dari 13 Ogos-22 September 2016. Menarik tau hadiah-hadiahnya!

Hadiah pertama : Tunai RM60
Hadiah kedua : Tunai RM40
Hadiah ketiga : Tunai RM30
Hadiah keempat hingga kesepuluh : Topup RM10

Haa menarik kan kan? Daebakk giloss hadiah nyaa. Jom lah join! Syarat-syarat nya pun mudah sesangatt~! Berapa minit je dah settle. Klik SINI untuk join.

Tambahan lagi, ada satu hadiah bonus menanti untuk satu peserta bertuah Giveaway ni tau! Hadiah bonusnyaaa ialahhhh jeng jengggg...

min kaffe
Mineral Coffee a.k.a Min Kaffe
Sekotak Mineral Coffee a.k.a Min Kaffe bernilai RM36! Wahhh nampak menarik. Tak pernah cuba lagi Min Kaffe ni. Kalau dapat ..best ni muehehhehe.

Penganjur Giveaway Tunai RM200 By elihjapahar.com ni kataaa... senarai pemenang akan diumumkan pada 23 September 2-16, jam 8 pagi. Pemenang tempat pertama hingga kesepuluh akan dinilai melalui random.org 100% & pemenang beserta bertuah akan dinilai oleh penganjur berdasarkan entri paling menarik.

Hmmm menarik ye? Saya tak tahu nak buat macam mana entri ni jadi menarik. Letak gambar selfie sendiri menarik tak? Hahaha. Kbai :P

Okayy korang jom lah join Giveaway ni. Mudah dan menarik. Jomjomjom!

You Might Also Like

16 comments

  1. singgah sini dari GA yang sama. semoga berjaya :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  2. Singgah sini dari GA yang sama
    Gud luck =)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sudi join & Good Luck ye...

    Semak senarai peserta GA disini -->http://www.elihjapahar.com/p/peserta-giveaway-tunai-rm200-by.html

    ReplyDelete
  4. Salam singgah daripada segmen yang sama.Good luck !

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum...

    semoga berjaya dalam segmen atau giveway nie yer... Aminn..

    http://mselim3.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    mselim3

    pls: salam perkenalan..:)

    ReplyDelete
  6. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  7. Salam

    Saya join juga..

    http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen sama...
    goodluck..

    http://jackarcherpunyabelog.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  9. Semak senarai peserta sekali lagi..yg belum join, jom jom jom! 22 september 2016 tarikh tutup..

    http://www.elihjapahar.com/2016/09/senarai-peserta-giveaway-tunai-rm200-by.html

    ReplyDelete
  10. hai,jom join giveaway saya! :D

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2016/09/first-giveaway-gomoshop96.html

    ReplyDelete
  11. Singgah dari segmen yang sama

    http://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  12. Cikgu Faiz singgah sini dari GA yang sama :)

    http://cikgufaizcute.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    semoga berjaya !

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.