http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

rupa-rupanya haram mengahwini perempuan satu sekolah

By 8:00:00 AM


Tazkirah Jumaat.

"HARAM" berkahwin dengan wanita satu sekolah


Pemuda: Ustaz.. boleh saya bertanya..

Boleh ke saya kahwin dengan wanita satu sekolah dengan saya? Apa hukumnya?

Ustaz: Hukumnya....haram.

Haram mengahwini wanita satu sekolah. Lelaki boleh kahwin sehingga 4 isteri sahaja.

Satu sekolah tu.. terlalu ramai.




Krik krikkk =.=

Copy paste dari group Whatsapp. Siapa yang terkena? Kita geng haha.

You Might Also Like

5 comments

  1. hahaha. PG pun terkena. tapi yang perempuan sekampung :D

    ReplyDelete
  2. Hahaha.. Sabar jelah..
    Tapi iya juga.. Soalan tu tak betul.. kan dah terkena..

    ReplyDelete
  3. amboiii..satu sekolah nak kawen..hahaha..

    kak cik.. I tag u untuk giveaway ni.. hihi

    http://www.izzatisuhaide.com/2016/08/giveaway-1st-anniversary-blog-my-birthday.html

    ReplyDelete
  4. haha, ingt ada apa2 explaination..adoii

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.