http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

baru betul semua channel astro free sampai 31 Ogos 2016

By 8:00:00 AM , ,

Assalamualaikum! Haritu semua kecoh semua channel Astro free dari 1 Ogos 2016 sehingga 31 Ogos 2016. Kecoh kat whatsapp. Tapi buka buka Astro, tak boleh tengok pun semua channel. Buka SBS One HD tak ada pun. Buka channel Box Office tak ada pun. Bukak channel Warna tak ada pun. So.. conclusionnya.. Ramai bengang dengan Astro, kata Astro ni penipu bagai hahaha. Padahal sebenarnya kita tak dengar pun secara rasmi dari pihak Astro kan. So, tak boleh nak sahkan Astro 100%  sebab tak tahu berita tu dari Astro atau hanya rekaan sahaja.

semua channel astro free 13-13 Ogos 2016


baru betul semua channel astro free sampai 31 Ogos 2016
boleh akses semua channel astro free sehingga 31 August 2016
Dan taraaaa~! 
Pada 13 Ogos.. tertempek la gambar atas ni di wall Facebook Official Astro. Menyatakan bahawa pelanggan Astro boleh enjoy layan dan akses lebih 150 channel Astro & Astro On The Go dari 13 Ogos hingga 31 Ogos 2016. 

Unfortunately, saya baru sedar berita ni pada hari semalam, 16 Ogos. Tsk tskk rugi rugi dan ketinggalan betul saya ni hahaha.

Persoalan : 
Kenapakah dan mengapakahhh Astro bermurah hati nak beri kita tonton free banyak banyak channel mereka?

Thank you Malaysians for making Astro the people’s top choice in Media & Network at the Putra Brand Awards for the 7th consecutive year. As a token of appreciation to all Astro customers, please enjoy complimentary access to over 150 channels and Astro on the Go from 13 – 31 August 2016.-Astro

Yeap itu lah sebabnya! Sebabnya..Astro menjadi pilihan utama rakyat Malaysia dalam Media & Network di Putra Brands Awards untuk tahun ke-7 berturut-turut! Haaa gituww *tepuk tangan sikit clap clap*

Tu lah ceritanyaa. Makanya.. boleh la saya menonton Running Man dan Law of the Jungle hari Jumaat ni di CH393 hahahahaha. Kbai >.<

Adios! Wassalam.

You Might Also Like

2 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.