http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Tahniah Dato' Lee Chong Wei Dapat Mara Ke Final Bdminton Rio 2016!

By 9:34:00 PM

Yeay yeayy yeayyyyyyyyy! Haa tu lah yang saya dan abi duk jerit dengan abi tadi. Berdebar debar wehhh. Dah la main double set. Lepastu, time double set tu lah deuce. Time point mereka 20-20 tu Ya Allahhhh nervous sangat rasa. Debau debau tengok saat saat akhir mereka berlawan final. Akhirnya chong Wei menang 22-20 final set. Yeay yeay! Lee Chong Wei menang! Chong Wei kalahkan Lin Dan! Hahaha. Alhamdulillah.

Tahniah Dato' Lee Chong Wei Dapat Mara Ke Final Rio 2016!


Tahniah Dato' Lee Chong Wei Dapat Mara Ke Final Bdminton Rio 2016!
Tahniah Dato' Lee Chong Wei Dapat Mara Ke Final Bdminton Rio 2016!
Lin Dan yang pernah menang Olimpik Game Badminton sebanyak dua kali akhirnya ditumpaskan oleh pemain perseorangan Malaysia iaitu Lee Chong Wei di Olimpik Rio 2016! Syukurrr. Rasa sebak gak tadi bila Chong wei menang. Rasa macam tengok game final dah hahaha.

Tahniah Dato' Lee Chong Wei!

Tahniah Dato' Lee Chong Wei Dapat Mara Ke Final Bdminton Rio 2016!

Next! Game final badminton perseorangan lelaki akan diadakan pada 20 Ogos 2016, hari Sabtu, 8:20PM dan bersiaran langsung di Astro Arena CH801 & CH802(HD). Lee Chong Wei akan berlawan dengan Chen Long dari China untuk pertandingan Akhir Badminton Men's Single. Phewww debaunyaaa. Mesti game sengit punya! Yelaa bukan calang-calang pemain Chen Long. Power ni. Tapi Chong Wei power juga kan? Hehehe.

Semoga team badminton perseorangan Malaysia menang. Ayuh Dato' Lee Chong Wei! You can do it! Do your best. Kami rakyat Malaysia sentiasa support! Go Malaysia! #AyuhMalaysiaku #MalaysiaBoleh #LeeChongWeiBoleh!

You Might Also Like

0 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.