http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

By 10:00:00 AM

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!


Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

Siapa nak join GA ni? Klik SINI.

Done komen 3 entri Kak Sally!(InshaaAllah ikhlas komen tu hee) 

Entri:
1. Nur Batrisyia MSN 1st Birthday!
2. Watan Fried Kuey Teow, woohoo~
3. Sihat tu pun pinjaman.


Okay satu produk yang saya suka ye? 
Saya jenis yang sangat berkait rapat dengan produk-produk Safi haha. Saya guna syampu safi, pencuci muka Safi, krim safi. Nasib baik tak ada ubat gigi Safi #lawakhambar.

Okay focus to the topik!


SAFI BALQIS White Trilogy SPF30PA ++ BB CREAM

bb cream safi
BB Cream Safi SPF30PA ++
First time saya guna BB Cream ni rasanya setahun lepas, atau dua tahun lepas (cannot remember when exactly the first time I use it but..). seriusly saya jatuh cinta dengan BB Cream yang awesome ni. Syukur sangat Allah gerakkan hati saya untuk beli produk ni di kedai Zemart. Mula-mula tu ingat nak cuba-cuba je sebab masa tu kulit saya agak teruk sunburn. Kulit saya gelap sebab selalu terdedah dengan sunlight. Yela kan.. Muka saya jenis senang kena sunburn :( So, saya decide nak beli satu produk yang menyediakan perlindungan UV. And I choose Safi BB Cream.

Sejak saya pakai produk ni dan continuosly use it until now, saya perasan kulit saya bertambah baik. Warna kulit saya bertambah sekata, bertambah putih. Dua benda je lah saya sapu ke muka saya sekarang nisebelum keluar rumah - BB Cream dan bedak. No lipstick or so whateva. Sebelum saya pakai bedak, saya mesti tempek BB Cream ni. Dua benda ni je pun dah cukup buat saya rasa confident dengan muka saya yang comel ni. Eh hahahha.

Sampai sekarang saya still guna BB Cream Safi ni and this is one of my most favorite product because it is very effective! Sekarang ni dah nak habis dah. 

Sehinggakan.. haritu, seorang kawan baik yang dah lama tak jumpa, tegur saya. 

"kulit kau semakin flawless la sayidah. Apa rahsia kau?"

Erkkkkk. Wahh! Serius terkejut haha. 
Then, saya pun suggest BB Cream ni kat dia. Sebab saya rasa kulit saya semakin okay ..salah satu sebab dia adalah BB Cream Safi ni (selain daripada selalu workout & sapu lendir telur di muka).

Okay tu jelah saya nak cerita tentang produk kesukaan saya ni. Wahh dah macam buat full review tentang BB Krim Safi dah hahhaha. Oh kalau nak tahu kebaikan produk ni lebih banyak, boleh klik SINI for more info.

Sekian.. :)

You Might Also Like

7 comments

  1. hai.bw dr ga yg sma.goodluck ye sis :)

    https://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  2. Good luck
    http://ape-kinah.blogspot.com/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

    ReplyDelete
  3. Hi!

    First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check!

    Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

    ReplyDelete
  4. Salam singgah dari GA yang sama..

    Tahniah menang saguhati dari GA sally..jelez..hehe

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.