http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Giveaway Amsterdam by SpendaLusuh

By 8:00:00 PM

Giveaway Amsterdam by SpendaLusuh

http://spendalusuh.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html
KLIK SINI UNTUK JOIN


Giveaway Amsterdam by SpendaLusuh akan melabuhkan tirai pada 24 September 2016. So, mari ramai-ramai join! Best tau hadiah-hadiah GA ni- Fridge Magnet (FM) Amsterdam & Keychain Holland & Coin Purse Amsterdam.. OHMAI! Please please harap-harap la dapat menang salah satu hadiah ni hahahaha. 

I love FM! Suka tempek FM dekat peti ais tu. Walaupun tak pernah pergi Amsterdam kan, dapat FM dia pun jadi lah hahaha. Dan..coin purse tu awat comel sangatt! Waduhh waduh .. best kalau dapat coin purse tu. Hehehe.

Okay lah, goodluck semua yang join GA ni! :)

You Might Also Like

3 comments

  1. Singgah dari GA yang sama :) all the best :)
    http://norshamimi.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html

    ReplyDelete
  2. blogwalking sini...

    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.