http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Giveaway by BusyraTakiyudin

By 1:00:00 AM

Giveaway by BusyraTakiyudin

Giveaway by BusyraTakiyudin

Done follow blog, follow G+ google, like fanpage & the last stage.

Tuliskan kekurangan blog penganjur Giveaway by BusyraTakiyudin ni. 

Ehem. Satu je. Satuuuuu je kekurangan yang saya nampak pada blog ni. Yang lain semua dah perfect, kemas, teratur, cantik, warna lembut, saiz tulisan dah okay. Cuma satu je kekurangan yang saya nampak. Only one. Which is:

Tak ada blog saya dalam bloglist FEMALE BLOGGER di blog Busyra. 

hahahaha. Eh ni serius ni, bukan memain. Kalau ada blog saya dalam bloglist FEMALE BLOGGER tu, memang perfecto blog Busyra (well, we are both 23 years old) ni tau hehe.

By the way, selamat maju jaya Busyra! :)

Sesiapa nak join Cash Giveaway ni, klik SINI.

You Might Also Like

1 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.