Giveaway by BusyraTakiyudin

by - September 29, 2016

Giveaway by BusyraTakiyudin

Giveaway by BusyraTakiyudin

Done follow blog, follow G+ google, like fanpage & the last stage.

Tuliskan kekurangan blog penganjur Giveaway by BusyraTakiyudin ni. 

Ehem. Satu je. Satuuuuu je kekurangan yang saya nampak pada blog ni. Yang lain semua dah perfect, kemas, teratur, cantik, warna lembut, saiz tulisan dah okay. Cuma satu je kekurangan yang saya nampak. Only one. Which is:

Tak ada blog saya dalam bloglist FEMALE BLOGGER di blog Busyra. 

hahahaha. Eh ni serius ni, bukan memain. Kalau ada blog saya dalam bloglist FEMALE BLOGGER tu, memang perfecto blog Busyra (well, we are both 23 years old) ni tau hehe.

By the way, selamat maju jaya Busyra! :)

Sesiapa nak join Cash Giveaway ni, klik SINI.

You May Also Like

1 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p