http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

KUTUK & MENANG HADIAH BERSAMA LEKATLEKIT.COM

By 7:30:00 PM

KUTUK & MENANG HADIAH BERSAMA LEKATLEKIT.COM

KUTUK & MENANG HADIAH BERSAMA LEKATLEKIT.COM
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Giveaway ini berlangsung sehingga 30 September 2016.


Soalan : Apa yang anda tak suka dengan blog lekatlekit.com ?

Okay, nak jawab soalan ni kena bismillah dulu :P 
Bismillah...

Tak de nak kutuk apa pun. Tapi ada satu kekurangan yang saya boleh nampak di blog lekatlekit.com ni which is.. gambar dalam entri tak jelas / kabur. Mungkin kak Suria tak "original size" kan gambar tu, tu sebab gambar pecah-pecah. Meh saya bagi contoh kot-kot akak kurang faham.

Semasa edit post, klik gambar (highlight) then klik Original Size
Seperti gambar di bawah:

KUTUK & MENANG HADIAH BERSAMA LEKATLEKIT.COM
klik gambar > klik original size > save
KUTUK & MENANG HADIAH BERSAMA LEKATLEKIT.COM
taraaa siap!
Siap! So, gambar bila Original Size akan jadi jelas bila publish :D

Okay tu je komen dan juga cadangan saya yang tak seberapa. Hehehe.

Sekian :)

You Might Also Like

2 comments

  1. terima kasih dengan komen. bukan saya tak reti setting original size gambar. semua gambar saya setting original size tapi template yang saya guna dia auto setting gambar2 tu ikut size dia. yang tu saya tak pandai nak setting2 dah sebab tak nak usik apa2 coding template tu. template tu pun saya upah orang buat. Setakat basic setting kat blogspot insya Allah tahu la sikit2.. tapi yang advance macam nak setting kat coding template tu memang tak berani usik + masa nak belek2 semua tu sekarang sangat terhad. Apapu semoga berjaya. :D

    ReplyDelete
  2. awak2 cepat p chek awak menang tu

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.