last day takbir Raya

by - September 15, 2016
Pagi tadi berkumandang takbir di Radio. Fuhhh. Tenang hati dengau. 

Allahuakbar..allahuakbar..allahuakbar. lailahaillallahu wallahu akbar. Allahuakbar walillahil hamd.

Harini last day takbir Raya Aidiladha. Dah raya ketiga dah. Korang still kat kampung ke? Hehehhee. Saya di kampung Perak lagi ni. Tapi nak balik dah. Harap-harap la tak jammed. Tapi tak kot. Sebab ramai yang cuti seminggu kan , sampai hari Ahad. Cuti Raya bergabung dengan cuti Hari Malaysia, bergabung pula dengan hari wekeend perghhhh. Heaven laa bebudak sekolah, budak universiti bantai cuti seminggu. Haaa jangan lupa homework yee korang hahaha. Ada yang lepas cuti ni ada exam. Haaa goodluck la ye. Jangan lupa study hahahah #spoiler

Dari first day takbir Raya Haji hingga last day ni.. adehhh perut dah macam macam masuk makanan ni hahahah. Daging toksah cerita lah. Daging korban banyok. Esok pergi rumah kakak pun ada daging korban. Lepastu nak buat sup tulang. Perghhhh. Masuk lagi dalam perut ni hahaha. Bertabah lah perutkuu. Apa-apa pun alhamdulillahhhh rejekiii makanan banyak. Tapi kesihatan pun perlu dijaga juga kan. Nanti nak kena eksesais ni. Burn kalori lemak yg bertempek di dalam badanku ini hhehehee.

Jom korang eksesaiss >.<

You May Also Like

2 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p