http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

lebih ramai lelaki baca blog den.. fuyoo

By 3:18:00 PM ,

lebih ramai lelaki baca blog den..huyoo


lebih ramai lelaki baca blog den.. fuyoo
lebih ramai lelaki baca blog den.. fuyoo

45.85% perempuan, 54.15% lelaki.

Woww! Lelaki lebih ramai datang ke blog ni berbanding perempuan? Mengejutkan! Hahaha. Hmm pelik memang pelik. Ingatnya perempuan lebih banyak baca blog sayidahnapisahdotcom ni. Rupa-rupanya lelaki ye.

Kalau dilihat dari segi umur pula, seperti yang dijangka lah.. blog ni menjadi bahan bacaan bagi mereka yang berumur 25-34. Dan golongan majoriti umur yang kedua adalah : 18-24. Okay tu tak terkejut la kan.

lebih ramai lelaki baca blog den.. fuyoo

Yang pelik sekarang ni, kenapa lebih ramai lelaki yang datang singgah blog ni berbanding wanita? hmmmm.

lebih ramai lelaki baca blog den.. fuyoo

Ohhh ni rupanya kesukaan mereka-mereka yang datang ke blog saya. First sekali sebab sport ye? Ohooo baru saya ingat.. baru-baru ni kan Olimpik Rio 2016. Saya ada update empat entri tentang Badminton semasa Olimpik Rio 2016. Tapii, hmmm tak ada lah banyak sangat PV entri empat-empat tu. Paling banyak pun, ada satu entri tentang beregu lelaki malaysia mara ke final Badminton dapat 5K pageviews. Yang lagi satu tu 1K. Lagi dua tu 100 lebih je. Hmm sebab apa lagi ye?

Ohh mungkin sebab ada entri famous saya yang kemungkinan kaum Adam minat membacanya, antaranya : Rutin Pemeriksaan Kenderaan (RPK) & Rutin Sebelum Memandu (RSM), tanda-tanda si perempuan suka si lelaki, cerita seram asrama, tentang biasiswa JPA & program STAR.

Tu je kot antara entri yang saya rasa possible lelaki datang baca kat blog saya ni hahaha. Mungkin entri tentang persoalan agama & resepi ke kan. Atau entri tentang tempat-tempat makanan ke kan kan lelaki suka.

Apa-apa pun, tak kisah la kan sebenar-benarnya. Just, rasa pelik+terkejut je majoriti yang baca blog saya ni adalah kaum lelaki. Saya ingatkan perempuan. Sebab.. tak silap saya, tahun lepas saya check, kaum perempuan adalah majoriti reader blog saya. Hehe. 

Kesimpulannya, terima kasih datang singgah baca blog saya yang tak seberapa ni. Semoga bermanfaat hendaknya. Amin. TQ uols! Kbai.

You Might Also Like

11 comments

  1. wow, data kita semua sama. like exactly every single number! :O

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  2. tahniah..bukan senang nak bawa lelaki ke blog kita..sebab diaorang ni membaca bila perlu je..heehhe

    ReplyDelete
  3. sambil baca sambil check data blog ceritaejoy..hahaha..

    biasa bukak google analytics sebab nak tengok bounce rate je..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bounce rate saya makin naik sikit. dah 23% sehari sekarang ni. sebelum ni bawah 20. sobsobsob :(

      Delete
  4. Ok la tu KC..mana tau dlm ramai2 tu jodoh plak...opppssss larikkkkkk

    ReplyDelete
  5. biasalah tu.

    orang laki-laki memang suka baca blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yeke? ingat sikit je orang laki-laki baca blog jenis macam saya ni hehehe.

      Delete
  6. Apesal aku boleh masuk blog ni, ehh aku lelaki jugak rupanya..tambah sikit 1% Male tu haha...

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.