http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

penawar bagi sakit kepala di bahagian tertentu

By 1:00:00 PM , ,

Kita biasa kalau sakit kepala, apa yang kita buat? Makan panadol, urut kepala, telan ubat hospital atau tidur kan. Tetapi haritu ada seseorang share penawar bagi sakit kepala di bahagian tertentu. Rupa-rupanya ada penawar yang sangat mudah jika kita sakit kepala, malah secara spesifik lagi.

penawar bagi sakit kepala di bahagian tertentu

penawar bagi sakit kepala di bahagian tertentu
penawar bagi sakit kepala di bahagian tertentu
credit foto: sydneyanxietyhypnosis.com

+ Jika sakit kepala tu kat bahagian depan, ubatnya dalah tidur.

+ Kalau kat atas kepala, ubatnya makan atau minum (air kosong).

+ Dan kalau sakit kepala tu kat bahagian belakang kepala, tu tanda kita stress dan kena release stress tu baru boleh okay.


Oooo gituuu.

Saya jarang sakit kepala di bahagian atas kepala. Kebiasaannya di bahagian belakang atau depan. Hmmm lepas ni dah boleh detect la apa yang perlu dibuat jika sakit kepala di bahagian-bahagian tertentu. Cuma..sakit kepala bahagian tepi je tak tahu apa maksud dia dan penawarnya hahaha.

Keberkesanan cara penyelesaian di atas ni pun saya tak pasti sebab saya tak pernah try lagi sejak tahu info di atas. Tapi mungkin betul sebab ada yang pernah buat kan. Jadi, uolss boleh la try lepas ni kalau sakit kepala. 

Tapi, maybe ada sesetengah orang yang sangat kerap sakit kepala atau sakit kepala sampai muntah-muntah. Itu tandanya mungkin anda mengalami migrain atau hendak period atau nak demam atau ...mengandung? Hehehe.

penawar bagi sakit kepala di bahagian tertentu
HARGA RM80 TERMASUK POSTAGE
WHATSAPP 0172008642 UNTUK ORDER

You Might Also Like

1 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.