http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Purpose #HappyBirthdayJungkook

By 12:22:00 PM ,

Jungkook - Purpose (Cover) Lyrics


Feeling like I'm breathing my last breath
Feeling like I'm walking my last steps
Look at all of these tears I've wept
Look at all the promises that I've kept

I put my heart into your hands
Here's my soul to keep
I let you in with all that I can
You're not hard to reach
And you bless me with the best gift
That I've ever known
You give me purpose
Yeah, you've given me purpose

Thinking my journey's come to an end
Sending out a farewell to my friends, forever peace
Ask you to forgive me for my sins, oh would you please?
I'm more than grateful for the time we spent, my spirit's at ease

I put my heart into your hands
Learn that lessons you teach
No matter when, whenever I am
You're not hard to reach
And you've given me the best gift
That I've ever known
You give me purpose everyday
You give me purpose in every way

Oh, you are my everything 
Oh, you are my everything 

[Original song by Justin Bieber]


#HappyBirthdayJungkook Yang ke-20 Tahun (korean age)! 



Okay siapa pula si Jungkook ni kan? Siapa yang follow group nyanyi korea BTS, memang tahu lah yang harini 1 Sept 2016, birthday si maknae(youngest) BTS ni. Saya memang peminat BTS. And BTS is the only boy group that I admire the most. 

Then, semalam.. mungkin sempena Birthday Jungkook, dia buat cover lagu Purpose ni. Kalau nak dengar dia nyanyi boleh tengok di YouTube. Kalau malas nak taip kat YouTube tu, boleh klik je SINI. And as usual, memang best bila dia cover lagu artis omputeh!

Okay kat bawah ni gambar si Jungkook kalau nak ushar kan. 
(p/s: He is the one of my top bias in BTS other than Taehyung & Suga hehhee)

Purpose #HappyBirthdayJungkook
Purpose #HappyBirthdayJungkook

Purpose #HappyBirthdayJungkook
Purpose (cover) #HappyBirthdayJungkook

Purpose #HappyBirthdayJungkook
#HappyBirthdayJungkook

You Might Also Like

1 comments

  1. Dah Mcm perempuan dh Cikla tgk time dia pakai bunga kat kepala tu...

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.