you ingat kita cinta ke, tulis surat ka - Lee Chong Wei

by - September 01, 2016

"you ingat kita cinta ke, tulis surat ka?" - Lee Chong Wei


Kan ada haritu selepas game separuh akhir badminton Olimpik Rio 2016 antara Datuk Lee Chong Wei (DLCW) dengan musuh tradisinya dari Cina, Lin Dan tersebar viral tentang satu surat. Surat yang ditulis oleh Lin Dan kepada DLCW. Mula-mula saya baca kat Facebook, saya ingat memang betul-betul surat tu ditulis oleh Lin Dan. Rupa-rupanya ada seorang netizen yang menulisnya, bukannya DLCW. Di bawah ni adalah viral surat 'cinta' dari Lin Dan kepada DLCW yang telah tersebar di media dan laman-laman sosial seluruh Malaysia.

you ingat kita cinta ke, tulis surat ka - Lee Chong Wei
(1) - surat viral Lin Dan kepada Lee Chong Wei
you ingat kita cinta ke, tulis surat ka - Lee Chong Wei
(2) - surat viral Lin Dan kepada Lee Chong Wei
you ingat kita cinta ke, tulis surat ka - Lee Chong Wei
(3) - surat viral Lin Dan kepada Lee Chong Wei

Apabila DLCW ditanya tentang surat dari Lin Dan tersebut di sidang media, di bawah ini adalah Video jawapan dari DLCW:


Hahahaha comel je last-last tu DLCW buat joke. Mula-mula serius je beliau jawab, saya pun kecut perut tengok. Tapi bila dia start cakap pasal cinta tu terus saya tergelak haha.


"ingat kita cinta ke tulis surat ni" hehehehe.

You May Also Like

0 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p