http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Kang Gary meninggalkan Running Man permanently! sobss

By 1:10:00 AM , , , ,

Huwaaaaaaaaa~ huwaaaaaaaaaa! Andwaeee! No! Hahaha meroyan jap. Seriously? Seriously? Seriously Kang Gary meninggalkan Running Man? Iye betul tentang berita tu. Bukan khabar angin atau gurau jenaka lawak senda. Ermmm. Kat media sosial Astro Gempak dan website yang boleh dipercayai iaitu allkpop.com pun dah sahkan berita Kang Gary meninggalkan Running Man :( Saya tahu pun sebab saya buka Twitter tadi. Lepastu nampak first trends di Twitter adalah Running Man. Aik? Pelik juga kenapa orang ramai tweet pasal Running Man sekarang ni padahal show Running Man keluar hari Isnin. Then, saya pun klik la trending tu. Then, haaa! Terkeluar bijik mata den baca "Kang Gary officially leaves Running Man".

Kang Gary meninggalkan Running Man November ini


Kang Gary meninggalkan Running Man permanently
Kang Gary meninggalkan Running Man permanently
"I want to spend more time on music, and I want to study it more" - Kang Gary

Walaupun Gary sudah dipujuk oleh staff Running Man untuk tidak keluar dari Running Man tapi ianya tidak mengubah keputusan Gary. So, staff Running Man hormat dengan keputusan beliau tersebut.

"We sincerely thank Gary for putting everything into the show for 6 years, as one of the original members of Running Man. Gary wishes to focus on his career as a musician, and we wish him the best" - production staff Running Man

Gary has been a part of the SBS variety show for six years since July 2010, and his last filming with the Running Man cast will be on October 31. - Soompi

Kang Gary meninggalkan Running Man permanently
Kang Gary meninggalkan Running Man permanently
Kang Gary meninggalkan Running Man permanently
Kang Gary meninggalkan Running Man permanently 
Kang Gary meninggalkan Running Man permanently
Stresssss! Gary
Serius sedih ni. Tapi tak ada la sampai menangis kan. Hahaa. Tapi betul saya sedih ni. Heartbroken. Sebab Gary dah dengan Running Man hampir 6 tahun lamanya tau! Gary akan filming dengan Running Man cast last pada 31 Oktober. Lepastu, no more Kang Gary dalam Running Man pada bulan November dan seterusnya. Confirm saya akan menangis last episod Kang Gary dalam Running Man minggu depan! Sobsob.

Kang Gary meninggalkan Running Man permanently
Kang Gary meninggalkan Running Man permanently 
Kang Gary meninggalkan Running Man permanently
Kang Gary meninggalkan Running Man permanently
Running Man 7012
Saya tak pernah miss walaupun satu episod Running Man pun tau haha so memang akan terasa kehilangan Gary nanti bila tonton Running Man selepas pemergian beliau. Mesti ahli Running Man pun akan terasa kehilangan Gary.

Tiada lagi 'dried squid Gary', tiada lagi 'go straight Gary', tiada lagi 'ugly Gary'. 
No more monday couple. 
No more 7012. 
No more peaceful Gary.

Its okay lah. Hidup ini perlu diteruskan hahaa. Life must go on and we must move on. Kbai.

You Might Also Like

7 comments

  1. Silahturahmi malam sambil baca artikel Kang Gary..hehhee

    ReplyDelete
  2. sedih jugaaa.. wuaaaaa..... lepas ni mesti rasa lain je tengok takde gary T_T

    ReplyDelete
  3. alahh sedihnya..

    tkde lg monday couple lepas ni...

    ReplyDelete
  4. semalam ada baca juga, sedih juga dihati tapi takla sampai terbawa2. tapi memang saya follow juga running man. rasa dah sebati kang gary. alahai

    ReplyDelete
  5. Ala.. lama da tak tgk running man..
    mesti da x best kalau gary xde..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.