taknak kawan sudah, nama dia dolah,.........

by - October 05, 2016
taknak kawan sudah, nama dia dolah,.........

Masa kecil kecil dulu, kat sekolah rendah dulu-dulu.. kalau merajuk dengan kawan ke, atau tak puas hati dengan kawan ke, atau gaduh dengan kawan ke, atau nak ejek kawan ke.. mesti kata (sambil nyanyi)..

taknak kawan sudahhh, nama dia dolah, t***k dia sebelah

Okay saya pun tak tahu siapa yang mula dulu nyanyi benda tu. Tapi masa kecil memang tak malu nak nyanyi dan sebut benda tu hahahha. Adoiii. Serius kelakar bila ingat-ingat balik sekarang ni. Mengong aje lagu.

Tapi saya duk fikir juga la.. siapa laa yang create lagu tak senonoh macam tu hahaha. 

Lagi satu apa kaitan tak nak kawan dengan dolah? Dolah tu siapa? Kenapa Dolah pula yang jadi mangsa keadaan? Dan paling teruk nya, kenapa t***k dia tinggal sebelah? Apa kaitan semua semua tu? HAHAHAHA.

Okay mungkin patut stop sebab kat kepala den sekarang asyik nyanyi perkataan tu je =.=

Kbai.

You May Also Like

4 comments

  1. Haah laaa. dah lama tak menyanyi. Budak skrg kalau nak mnyanyi lagu tu mesti takut kan. Haihh seronoknya childhood kita dulu. Bebas berkawan, pegi balik sekolah berbasikal. Skrg semua pantang lepa ada je kes :(

    ReplyDelete
  2. Tak nak byg kalau t***k sebelah..(imaginasi je)

    ReplyDelete
  3. kenapa I tak penah nyanyi ehh? Hahahah

    ReplyDelete
  4. masa kecil² selalu nyanyi lagu ni..huhu

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p