http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

taknak kawan sudah, nama dia dolah,.........

By 8:00:00 PM ,

taknak kawan sudah, nama dia dolah,.........

Masa kecil kecil dulu, kat sekolah rendah dulu-dulu.. kalau merajuk dengan kawan ke, atau tak puas hati dengan kawan ke, atau gaduh dengan kawan ke, atau nak ejek kawan ke.. mesti kata (sambil nyanyi)..

taknak kawan sudahhh, nama dia dolah, t***k dia sebelah

Okay saya pun tak tahu siapa yang mula dulu nyanyi benda tu. Tapi masa kecil memang tak malu nak nyanyi dan sebut benda tu hahahha. Adoiii. Serius kelakar bila ingat-ingat balik sekarang ni. Mengong aje lagu.

Tapi saya duk fikir juga la.. siapa laa yang create lagu tak senonoh macam tu hahaha. 

Lagi satu apa kaitan tak nak kawan dengan dolah? Dolah tu siapa? Kenapa Dolah pula yang jadi mangsa keadaan? Dan paling teruk nya, kenapa t***k dia tinggal sebelah? Apa kaitan semua semua tu? HAHAHAHA.

Okay mungkin patut stop sebab kat kepala den sekarang asyik nyanyi perkataan tu je =.=

Kbai.

You Might Also Like

4 comments

  1. Haah laaa. dah lama tak menyanyi. Budak skrg kalau nak mnyanyi lagu tu mesti takut kan. Haihh seronoknya childhood kita dulu. Bebas berkawan, pegi balik sekolah berbasikal. Skrg semua pantang lepa ada je kes :(

    ReplyDelete
  2. Tak nak byg kalau t***k sebelah..(imaginasi je)

    ReplyDelete
  3. kenapa I tak penah nyanyi ehh? Hahahah

    ReplyDelete
  4. masa kecil² selalu nyanyi lagu ni..huhu

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.