Wanted Ohsem Bloglist Blog Kaklong

by - October 03, 2016

Wanted Ohsem Bloglist Blog Kaklong


http://diariasma.blogspot.my/2016/09/wanted-ohsem-bloglist.html

Okay kaklong, syarat penyertaan no 4 tu ermmm ermmm ermmm haha. Tak selalu blogwalking kat banyak banyak blog dengan meninggalkan jejak di blog mereka. Tapi ada laa lalu kat blog orang lain walaupun tak selalu. Tak selalu ke? Tak pasti pula. hahaha. Tak ingat la dalam seminggu tu berapa kali saya ada jenguk blog orang lain, tapi rasanya ada je beberapa hehehe. 

Kaklong suka blog yang unik eh? Lagi unik lagi menarik eh? Malangnya, blog saya tak menarik sobsobsobsob. Biasa-biasa je hahaha. Tapi harapnya, kaklong suka lah lepak-lepak kat blog saya ni hehe.

Okay itu sahaja. Yang lain-lain jom join Segmen KakLong yang ohsem ni. Boleh klik SINI atau banner untuk join :) 

Semoga berjaya!

You May Also Like

3 comments

  1. Haha.. Unik je Kaklong tengok..
    Confirm dapat masuk dalam senarai bloglist ni..

    TQ tau sudi join..
    Kaklong dah update senarai peserta.. ^_^

    ReplyDelete
  2. hai..sy pun join contest yg sama:) good luck!

    Btw, sy dh follow sini:) jom follow saya here: http://hyheejabs.blogspot.com/

    TQ!

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p